Barion Pixel

Whirlpool medence MSPA Rimba U-RB061

Az értékesítés véget ért
Az MSPA Rimba U-RB061 kerek pezsgőfürdő 6 fő befogadására alkalmas. Előnye a gyors fúvó funkció egyetlen gombnyomással. Ezenkívül ez a pezsgőfürdő változtatható buborék-sebesség beállítást kínál. A pezsgőfürdő 132 légfúvókával és hatékony vízmelegítéssel rendelkezik. A vezérlőegység belsejében egy UV LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra található, amely biztosítja, hogy az MSPA-ban minden csepp víz állandó védelem alatt álljon.

Whirlpool paraméterei:
Létszám: 6 felnőtt
Belső átmérő: 160 cm
Külső átmérő: 204 cm (vízzel való feltöltés után, tűrés ± 5%)
Magasság: 70 cm
Vízmennyiség: 930 l
Fúvókák: 138 légfúvóka
Levegősugaras masszázs - 360 fokos légsugaras rendszer több ezer légbuborékkal tölti meg a pezsgőfürdőt, az egyenletesen elhelyezett fúvókák a buborékokat a pezsgőfürdő közepe felé engedik el, így egyenletes, az egész testre kiterjedő relaxációs élményt nyújtanak.
Fűtési hőmérséklet tartomány: max. Hőmérséklet: 40 °C
Vízmelegítő teljesítmény: 1500 W
Buborékos masszázs teljesítmény: 720 W
Változtatható buborék sebesség:
1. szint: 300W
2. szint: 500W
3. szint: 720W
Tápellátás: 220-240V / 50Hz
Vízmelegítési sebesség: 1,2 - 1,8 ° C / óra
Szűrőszivattyú: 60 W / 1 800 l / h
Tápkábel hossza: 5 m

Az MSPA Rimba U-RB061 mobil pezsgőfürdő jellemzői:
Testszín: szürke
Külső anyag: RhinoTech Premium PVC - tartós és strapabíró, grafitszürke színű
UV lámpa
SMART szűrőrendszer
JEGMENTESÍTÉS
Antibakteriális felület
Energiatakarékos időzítő
Whisper Quiet Tech
Csúszásgátló alsó
Ozonátor (5,5 W, 30-50 mg / óra)
Felfújható huzat
M-one gyorsfúvás funkció
URBAN távirányító

UV lámpa:
A vezérlőegység belsejében egy UVC LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra található, amely biztosítja, hogy az MSPA-ban minden vízcsepp folyamatos védelem alatt álljon - függetlenül attól, hogy az emberek éppen vásárolnak-e vagy sem. A tesztek azt mutatják, hogy ez a lámpa a baktériumok 52%-át képes elpusztítani 4 óra alatt. Az UV LED lámpa nem károsíthatja a szemet vagy a bőrt, mert teljesen be van zárva a pumpába. Az UVA-val vagy UVB-vel ellentétben az UVC sugárzás nem befolyásolja a tartósságot. Az UVC sugárzás hullámhosszát gondosan állítják be, hogy ne befolyásolják a fürdő többi részének élettartamát. Ennek az UVC rendszernek a fogyasztása nagyon alacsony.

JEGMENTESÍTÉS:
A vadonatúj ANTI-ICING rendszer folyamatosan figyeli a pezsgőfürdőt, és őrzi a biztonságos hőmérsékleti szintet. Ha a víz hőmérséklete 1 °C alá csökken, a fűtés automatikusan elindul, amíg a víz hőmérséklete 3 °C-ra nem emelkedik. Ez megakadályozza a víz befagyását, és így védi a keringtető rendszert, a szivattyút és a csöveket a sérülésektől.

Antibakteriális felület:
A pezsgőfürdő belső fóliája antibakteriális szövetet tartalmaz, amely baktériumölő komponenst szabadít fel, amely az ISO 22196: 2011 szabványnak megfelelően 99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását.

Energiatakarékos időzítő:
Szeretné, hogy egy meleg és hangulatos pezsgőfürdő pontosan akkor álljon a rendelkezésére, amikor szüksége van rá? Nincs mit. Most beállíthatja azt az időt, amikor a pezsgőfürdő felébred és elkezd felmelegedni. Az újonnan kifejlesztett integrált chip segítségével a vezérlőpanel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa azt az időpontot, amikor a fűtést a következő 99 órában be kell kapcsolni.

Whisper Quiet Tech:
Más whirlpool márkákkal ellentétben az MSPA nagyon csendes motorral rendelkezik. A vezérlőegységnek a pezsgőfürdő testén belüli elhelyezése a zajelnyelő habbal kombinálva a zajt olyan szintre csökkentheti, amely összehasonlíthatatlan a konkurens termékekkel.

Csúszásgátló alsó:
A pezsgőfürdő belső fóliájának alját szabályosan elhelyezett kiemelkedések borítják, amelyek további súrlódást biztosítanak, és megakadályozzák a csúszást a fürdőbe való be- és kilépéskor.

Ozonátor:
Egyszerűen kapcsolja be az ózongenerátort a kezelőpanel Ozone gombjának megnyomásával a fürdő használata előtt vagy után. Ezzel tökéletes állapotban tartja pezsgőfürdőjét és magát pihenés közben. Az ózon nagyon hatékony fertőtlenítőszer, amely elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és mikrobákat. 50-szer hatékonyabb, mint a klór, és eltávolítja a szagokat és segít kristálytisztává varázsolni a zavaros vizet.

M-one gyorsfúvás funkció:
A pezsgőfürdő kicsomagolásától a teljes telepítésig egyetlen lépésre van szüksége – egyetlen gombnyomással. A telepítés korábbi verziójától eltérően nem kell elforgatni a gombot, nem kell sokáig nyomva tartani a gombot, nem kell ellenőrizni a nyomást a manométeren. A pezsgőfürdő magától elkezd felfúvódni, és az optimális nyomás elérésekor magától véget ér. Egyszerűen megnyomhat egy gombot, és távozhat.

Nem áll fenn a túlnyomás veszélye, mivel a beépített nyomásmérő folyamatosan figyeli a légnyomást, és az optimális nyomás elérésekor automatikusan leállítja a felfújást.

SPA kiegészítők (a pezsgőfürdő csomag része):
- pezsgőfürdő vezetékes távirányítóval
- pezsgőfürdő burkolat csatokkal
- 2x szűrőbetét fedéllel
- szűrőelem alapja
- felfújható tömlő nyomásmérővel
- leeresztő szelep adapter
- hőszigetelő betét
- felfújható huzat
- összeszerelési kulcs
- foltkészlet
- kézikönyv

Egyéb tartozékok csatlakoztatása:
szoláris fűtés, klórozó vagy homokszűrő nem csatlakoztatható a pezsgőfürdőhöz.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek