Barion Pixel

Whirlpool MSPA Starry C-ST061

Marimex | Jakuzzi | Kód: 11400250
Elérhetőség
Raktáron (289 db)
48 órán belül szállítjuk
291 800 Ft
229 764 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 275717 bodov.
Az MSPA Starry C-ST061 felfújható pezsgőfürdő csomagjában egy LED szalag található, melynek köszönhetően még jobb wellness élményt idézhet elő. A vadonatúj ANTI-ICING rendszer folyamatosan figyeli a pezsgőfürdőt, és őrzi a biztonságos hőmérsékleti szintet.
Előnye a 138 légfúvóka és a hatékony vízmelegítés. A vezérlőegység belsejében egy UV LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra található, amely biztosítja, hogy az MSPA-ban minden csepp víz állandó védelem alatt álljon.

Whirlpool paraméterei:
Létszám: 6 felnőtt
Belső átmérő: 160 cm
Külső átmérő: 204 cm (vízzel való feltöltés után, tűrés ± 5%)
Magasság: 70 cm
Vízmennyiség: 930 l
Fúvókák: 138 légfúvóka
Levegősugaras masszázs - 360 fokos légsugaras rendszer több ezer légbuborékkal tölti meg a pezsgőfürdőt, az egyenletesen elhelyezett fúvókák a buborékokat a pezsgőfürdő közepe felé engedik el, így egyenletes, az egész testre kiterjedő relaxációs élményt nyújtanak.
Fűtési hőmérséklet tartomány: max. Hőmérséklet: 40 °C
Vízmelegítő teljesítmény: 1500 W
Buborékos masszázs teljesítmény: 600 W
Tápellátás: 220-240V / 50Hz
Vízmelegítési sebesség: 1,2 - 1,8 ° C / óra
Szűrőszivattyú: 35 W / 1 325 l / h
Tápkábel hossza: 5 m.

Az MSPA Starry C-ST061 mobil pezsgőfürdő jellemzői:
Testszín: szürke
Külső anyag: RhinoTech Premium PVC - strapabíró és tartós, Grafitszürke színű
UV lámpa
SMART szűrőrendszer
JEGMENTESÍTÉS
antibakteriális felület
Energiatakarékos időzítő
Whisper Quiet Tech
LED világítás
KOMFORT távirányító

UV lámpa:
A vezérlőegység belsejében egy UVC LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra található, amely biztosítja, hogy az MSPA-ban minden vízcsepp folyamatos védelem alatt álljon - függetlenül attól, hogy az emberek éppen vásárolnak-e vagy sem. A tesztek azt mutatják, hogy ez a lámpa a baktériumok 52%-át képes elpusztítani 4 óra alatt. Az UV LED lámpa nem károsíthatja a szemet vagy a bőrt, mert teljesen be van zárva a pumpába. Az UVA-val vagy UVB-vel ellentétben az UVC sugárzás nem befolyásolja a tartósságot. Az UVC sugárzás hullámhosszát gondosan állítják be így. hogy ne befolyásolja a fürdő többi részének élettartamát. Ennek az UVC rendszernek a fogyasztása nagyon alacsony.

JEGMENTESÍTÉS:
A vadonatúj ANTI-ICING rendszer folyamatosan figyeli a pezsgőfürdőt és felügyeli a biztonságos hőmérsékleti szintet. Ha a víz hőmérséklete 1 °C alá csökken, a fűtés automatikusan elindul, amíg a víz hőmérséklete 3 °C-ra nem emelkedik. Ez megakadályozza a víz befagyását, és így védi a keringtető rendszert, a szivattyút és a csöveket a sérülésektől.

Antibakteriális felület:
A pezsgőfürdő belső fóliája antibakteriális szövetet tartalmaz, amely baktériumölő komponenst szabadít fel, amely az ISO 22196: 2011 szabványnak megfelelően 99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását.

Energiatakarékos időzítő:
Szeretné, hogy egy meleg és hangulatos pezsgőfürdő pontosan akkor álljon a rendelkezésére, amikor szüksége van rá? Nincs mit. Most beállíthatja azt az időt, amikor a pezsgőfürdő felébred és elkezd felmelegedni. Az újonnan kifejlesztett integrált chip segítségével a vezérlőpanel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa azt az időpontot, amikor a fűtést a következő 99 órában be kell kapcsolni.

Whisper Quiet Tech:
Más whirlpool márkákkal ellentétben az MSPA nagyon csendes motorral rendelkezik. A vezérlőegységnek a pezsgőfürdő testén belüli elhelyezése a zajelnyelő habbal kombinálva a zajt olyan szintre csökkentheti, amely összehasonlíthatatlan a konkurens termékekkel.


SPA kiegészítők (a pezsgőfürdő csomag része):
- pezsgőfürdő vezetékes távirányítóval
- pezsgőfürdő burkolat csatokkal
- 2x szűrőbetét fedéllel
- felfújható tömlő nyomásmérővel
- leeresztő szelep adapter
- LED-csík
- foltkészlet
- kézikönyv

Egyéb tartozékok csatlakoztatása:
szoláris fűtés, klórozó vagy homokszűrő nem csatlakoztatható a pezsgőfürdőhöz.
Ehhez a pezsgőfürdőhöz nem ajánlott szűrőpatron fedelét használni.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár 11400250 0
Raktár Pozsony 11400250 289
Raktár Szlovákia 11400250 0
Raktár Szlovákia 7 11400250 0
Raktár Szlovákia 8 11400250 0

Kapcsolódó termékek