Barion Pixel

Braun Silk-expert Pro PL5117 IPL

A BRAUN PRO5 PL5117 IPL epilátor nagyszerű választás a szőrszálak számának 4 héten belüli tartós csökkentésére. A SensoAdapt bőrtónus-érzékelő folyamatosan érzékeli a bőrtónusokat, és beállítja a fényvillanásokat, hogy a lehető leggyengédebben érje el a tartós szőrtelenítést. A csúszó mód több villanást is villant a leggyorsabb kezelés érdekében. A precíziós üzemmód precízebb kezelést biztosít a kisebb és érzékeny területeken.

Az értékesítés véget ért

A Braun Silk-expert Pro 5 PL5117 IPL használatával már néhány alkalmazás után hibátlan bőrt biztosíthat. Rendszeres használatával többé nem nő nem kívánt szőr a bőrén. A csúszó mód biztosítja a nagyobb testrészek, például a lábak gyors és hatékony kezelését.
 

Test- és arckezelés

A Braun exkluzív SensoAdapt technológiája az Ön bőrtónusához igazítja az IPL kezelést. Alkalmas test- és arckezelésre. Ugyanazt az elvet használja, mint a szépségszalonok professzionális IPL kezelésénél. A Braun Silk-expert a Skin Health Alliance bőrgyógyászatilag biztonságosnak minősítette.
Kezelje mindkét lábát kevesebb, mint 5 perc alatt – a csúszó mód sorban villantja a villanásokat a gyorsabb kezelés érdekében, és ideális a nagyobb testterületekre. A precíz üzemmódot érzékeny területekre tervezték.

3 mód közül választhat - normál, gyengéd és extra gyengéd. A fej a hónalj, az ágyék környéke vagy az arc kezelésére használható (csak az arccsont alatti területre).

10 intenzitási szint biztosítja, hogy a vakuk alkalmazkodjanak a bőrtónushoz. Az akár 400 000 villanás élettartama 30%-kal több, mint a korábbi Braun Silk-expert 5.

A Braun Silk-expert Pro alkalmazással megtervezheti és nyomon követheti bőrkezelésének előrehaladását. Tökéletes eredményeket és áttekintést kap a bőrápolásról.

 

A szőrszálak számának tartós csökkenése

Az epilátor nagyszerű választás a szőrszálak számának 4 héten belüli tartós csökkentésére. Automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik az Ön bőrtónusához, hogy optimális egyensúlyt biztosítson a hatékonyság és a biztonság között. Bőrtónus-érzékelő SensoAdapt ? folyamatosan érzékeli a bőr árnyalatait és beállítja a fényvillanásokat, hogy a lehető legkíméletesebben érje el a tartós szőrtelenítést.

 

2 mód

A precíziós fej segít a kisebb vagy érzékenyebb területek kezelésében. A csúszó mód több villanást is villant a leggyorsabb kezelés érdekében. A precíziós üzemmód precízebb kezelést biztosít a kisebb és érzékeny területeken. Kevesebb mint 5 perc alatt mindkét lábát kezelheti a legalacsonyabb energiaszinten.

 Csomag tartalma

  • Silk-expert Pro 5
  • Precíz fej
  • Venus Extra Smooth Swirl borotva
  • Transzformátor hálózati kábellel és csatlakozóval
  • Cipzáras tok

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek