Barion Pixel

fa pergola LANITPLAST S7014 LG2407

Pergola a kertbe, sze 300 x m 300 x ma 247 cm, természetes fa, nyomásos impregnálás.

Elérhetőség
Raktáron (4 db)
48 órán belül szállítjuk
177 445 Ft
139 720 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 167665 bodov.

Kerti fa pergola, amelyben kellemes pihenési helyet talál az egyre gyakoribb forró nyári napokon. A tetőn fa profilok vannak az árnyékoláshoz. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint) - azaz penészgátló bevonat. A pergolának teherhordó oszlopai vannak 90 x 90 mm profilokból, a többi profil 30 mm vastag.

A pergolamodell nagy előnye, hogy egyszerű csomagként, egy dobozban szállítjuk. Mindenki építhet pergolát a kertbe, ahol akar és amikor akar. Ön nem annyira függ attól a bonyolult kereséstől, amely egy professzionális céget vagy egy kézművest keres, aki pergolát építene a kertben. Az építkezés viszonylag könnyen do-it-yourselfers és lehet kezelni a két ember.

Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.

Alapvető funkciók:

 • természetes fa design
 • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezelik - zöldes színű
 • profilvastagság 3 cm
 • rendkívül gyors és egyszerű telepítés
 • külső méretek szélesség 300 x hossz 300 x magasság 247 cm
 • súly 80 kg

Értesítés:

 • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket
 • vigyázat - a lábak az oszlopok kell csavarozni egy szilárd alapot
 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:

 • csomag 300 x 74 x 45 cm / 80 kg

Súbory

Kategória kerti pergola
Tömeg 80 kg
Szín fa színe
Külméret szélesség 3,00 m
Külméret hossza 3,00 m
Beépített terület 9 m2
Külméret magasság 2,47 m
Szerkezet anyaga fa
Krajina pôvodu Belgium

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2407 0
Raktár Pozsony LG2407 4
Raktár Szlovákia LG2407 0
Raktár Szlovákia 7 LG2407 0
Raktár Szlovákia 8 LG2407 0

Kapcsolódó termékek