Barion Pixel

fából készült kerti ház KARIBU DALIN 1 (14438) SET LG2087

Faházak | Kód: LG2087

Faház, fal 14 mm, külső méretek szé 245 x mé 180 cm, terület 4,41 m2, padló + tetőfedő karton INGYEN.

Elérhetőség
Raktáron (12 db)
48 órán belül szállítjuk
443 878 Ft
349 510 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 419412 bodov.

fapadló KARIBU DALIN 1 (45568) LG1723
+ INGYEN termékhez
fapadló KARIBU DALIN 1 (45568) LG1723
tetőfedő kartonból KARIBU DALIN 1 / SEELFELD (3710) szín LG2139
+ INGYEN termékhez
tetőfedő kartonból KARIBU DALIN 1 / SEELFELD (3710) szín LG2139

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

Egy faház alapmodellje az Ön kertjébe! Ez a modell nyeregtetővel és dupla csuklós ajtókkal rendelkezik, mindkét szárnyban egy-egy ablakkal. A ház építőanyaga 14 mm vastagságú, tökéletesen frézelt, északi lucfenyőből készült fa profilok. A készletet kibontott készletként szállítjuk, ahol a falak előre gyártott kisebb panelekből állnak, amelyeket csak össze kell csavarozni, a tető pedig egy tömör deszkából áll. Ez garantálja a rendkívül egyszerű összeszerelést, amelyet bármely barkácsoló elvégezhet.

Rövid leírás:

  • 14 mm vastag fa profilok
  • kettős ajtók, szélesség 114,5 x magasság 175 cm
  • ablak minden ajtószárnyban (műanyag üvegezéssel), méret 50,5 x 50,5 cm
  • ablak a falban (műanyag üveg), méret 59 x 59 cm
  • szállítjuk, beleértve az eredeti padló és beleértve a tető homokfúvott bitumenes kartonból
  • minden szükséges hardvert tartalmaz
  • a csomag tartalmaz egy nyomóimpregnált, északi fenyőből készült padlórácsot (keretet), amelyre a padló közvetlenül rácsavarozható

A ház alapja:
Kérjük, hogy a ház alapozásakor KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozógerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztania. Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással a ház tartossága sok évig megmarad. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.

Emelet:
Ha a házat közvetlenül járdára, betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építi, nincs szüksége padlóra. Mi azonban ezt ajánljuk, a felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb, és a padló segítségével sokkal hangulatosabb és tisztább belső teret hozhat létre.A ház alapcsomagjához tartozik egy nyomásimpregnált északi fenyőből készült padlóváz (rács), amelyre a padlót rá lehet csavarozni. A padló építéséhez nem teljesen szükséges az eredeti padlóburkolatot megvásárolni, a padlóvázra rácsavarozhat egy bármilyen alkalmas anyagból (deszkázat, OSB stb.) készült padlót, és a kívánt méretekre vághatja. Az eredeti padlóburkolat megvásárlásával azonban biztos lehet benne, hogy minden "passzol", és megspórolhat magának némi munkát. A padló lerakása akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. A tényleges eredeti padló tömör lucfenyő profilokból áll, nyelvvel és horonnyal. Az alszerkezet (teherhordó keret) 60 mm széles, nyomásimpregnált padlógerendákból áll (már az alapcsomagban is benne van). Az eredeti padlómodellek ezen a weboldalon a KARIBU szerelési kiegészítők menüpontban találhatóak.

Tető:
A tető forgácslapból készült. Szürke bitumenes kartonpapírral (súlya 333 g/m2 ) szállítjuk, külső oldalára homokot ragasztva. Az élettartam lejárta után, vagy ha más tetőszínt szeretne, a ferde tetős házakhoz 3,3 mm vastagságú öntapadós bitumenes tekercset (fekete, piros, szürke), lapos tetőkhöz pedig öntapadós alumínium-bitumenes tetőtekercset ajánlunk (mind elérhető a fából készült kerti ház tartozékok menüpontban). A 15°-nál nagyobb hajlásszögű tetők esetében hagyományos bitumenes zsindelyek is használhatók.

A ház felületkezelése:
Ezt a modellházat természetes fa kivitelben szállítjuk:

  • Természetes fa - összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval, kékülés és penészedés elleni védőbevonattal kell kezelni, mind az alkatrészek külső és belső oldalát. Az utolsó réteghez időjárásálló bevonatot használjon, amely jó fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megvédje a fát a nedvességtől és a napfénytől, még beltérben is. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a mázban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után újra vonja be a fát. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát. A ház felületvédelmét rendszeresen meg kell ismételni, hogy a ház jó állapotban maradjon.

Összeszerelés előtti tárolás:
Vigyázat, az anyagcsomagolás nem vízhatlan. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a csomagot a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, ellenőrizze az építési hatósággal az építési engedély (építési helyhatározat) jelenlegi helyzetét. Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor is egyeztetnie kell a tulajdonossal.

Szállítás:
A házat szétszerelt állapotában szállítjuk el az Ön ingatlanához. A szétszerelt ház további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.

További információk:

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
  • a képen látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő további tartozékokat vagy elemeket is.
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomagolási méretek:

  • raklap 180 x 123 x 45 cm / 208 kg
  • raklap 28 x 180 x 28 cm / 20 kg

Súbory

Kategória faházak
Tömeg 281 kg
Szín fa színű
Külméret szélesség 2,45 m
Külméret hossza 1,80 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Beépített terület 4,41 m2
Külméret magasság 2,31 m
Ajtó dupla szárnyú ajtók
Ajtó szélesség 1,15 m
Ajtó magasság 1,74 m
Ház fala vastagsága 14 mm
A csomag tartalmazza a padlót igen
Tető felület 5,8 m2
Tető fedóanyag (megrendelés tartalma) igen
Fal magasság 1,82 m
Tető vastagság 16 mm
Tető lejtés 20 0
Ablak (üvegezés anyag) plexiüveg
A bitumen tekercsek száma 0,5x5 m 3 darab
Krajina pôvodu Németország
Tető típusa nyeregtető
Fali ablak 1 db

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2087 0
Raktár Pozsony LG2087 12
Raktár Szlovákia LG2087 0
Raktár Szlovákia 7 LG2087 0
Raktár Szlovákia 8 LG2087 0

Kapcsolódó termékek