Barion Pixel

fából készült kerti ház KARIBU WANDLITZ 5 (73075) terragrau LG3094

Faházak | Kód: LG3094

Faház falig, fal 19 mm, külső méretek sz 181 x mé 442 cm, 8,00 m2.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
1 118 572 Ft
880 765 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 1056918 bodov.

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

Faház a fal mellett. A házban kerti felszereléseket, szerszámokat tárolhat, vagy barkácsműhelyt építhet. A ház ferde tetővel és egy dupla zsanéros ajtóval rendelkezik, mindkét szárnyban ablakkal. A ház építőanyaga 19 mm vastagságú, északi lucfenyőből tökéletesen mart faprofil. Bontott állapotban készletben szállítjuk, ahol a falak egyedi faprofilokból állnak, amelyeket egyszerűen össze kell rakni és összecsavarozni, a tető egyetlen deszkából. Ez rendkívül egyszerű összeszerelést garantál, amelyet minden ezermester el tud végezni.

Rövid leírás:

 • fa profilok 19 mm vastag
 • külső méretek sz 181 x mé 442 cm
 • belső méretei sz 174 x mé 439 cm
 • legmagasabb pontja a falnál 230 cm
 • fal magassága 189 cm
 • tető lejtése után 200 cm
 • tető a fal mentén 496 cm
 • tető lejtése 12o
 • egy kétszárnyú ajtó 162 x ma 177 cm ablakkal (plexi üvegezés)
 • három oldalablak (plexi üvegezés)
 • alapkivitelben padló nélkül szállítjuk
 • a csomag tartalmazza az összes szükséges hardvert
 • a csomag tartalmaz egy alap nyomással impregnált, északi fenyőből készült teherhordó padlórácsot (keretet), amelyre a padló közvetlenül csavarozható

A ház alapja:
Kérjük, hogy a ház alapozásakor KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozógerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztania. Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással a ház tartossága sok évig megmarad. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.

Emelet:
Ha a házat közvetlenül járdára, betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építi, nincs szüksége padlóra. Mi azonban ezt ajánljuk, a felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb, és a padló segítségével sokkal hangulatosabb és tisztább belső teret hozhat létre.A ház alapcsomagjához tartozik egy nyomásimpregnált északi fenyőből készült padlóváz (rács), amelyre a padlót rá lehet csavarozni. A padló építéséhez nem teljesen szükséges az eredeti padlóburkolatot megvásárolni, a padlóvázra rácsavarozhat egy bármilyen alkalmas anyagból (deszkázat, OSB stb.) készült padlót, és a kívánt méretekre vághatja. Az eredeti padlóburkolat megvásárlásával azonban biztos lehet benne, hogy minden "passzol", és megspórolhat magának némi munkát. A padló lerakása akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. A tényleges eredeti padló tömör lucfenyő profilokból áll, nyelvvel és horonnyal. Az alszerkezet (teherhordó keret) 60 mm széles, nyomásimpregnált padlógerendákból áll (már az alapcsomagban is benne van). Az eredeti padlómodellek ezen a weboldalon a KARIBU szerelési kiegészítők menüpontban találhatóak.

Tető:
A tető faforgácslapból készült. A tetőfedés nem része a szállításnak, az építés után azonnal fel kell szerelni saját választása szerint. Ferdetetős házakhoz öntapadós bitumenes kartont, lapostetőhöz öntapadós alumínium-bitumenes tetőfóliát ajánlunk. A bitumenes zsindely 15o nál nagyobb lejtésű tetőkre is alkalmas. A szükséges tekercsszám 1 x 5 méteres öntapadó ALU-bitumen burkolat ehhez a házmodellhez = 3 tekercs.

A ház felületkezelése:
Ezt a házmodellt professzionális KARIBU festékben (terragrau színű RAL 0604005) szállítjuk:

 • Professzionális KARIBU FARBSYSTEM - a faprofilokat már a gyártás során kívülről látjuk el kiváló minőségű vízlepergető festékkel, amely megvédi a fát az UV sugárzás és az időjárás hatásaitól. A belső oldal mindig természetes, kezeletlen állapotban marad. A KARIBU COLOR SYSTEM bizonyos kezdeti befektetéssel jár, de végső soron jelentős időt, munkát és pénzt takarít meg.

Összeszerelés előtti tárolás:
Vigyázat, az anyagcsomagolás nem vízhatlan. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a csomagot a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, ellenőrizze az építési hatósággal az építési engedély (építési helyhatározat) jelenlegi helyzetét. Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor is egyeztetnie kell a tulajdonossal.

Szállítás:
A házat szétszerelt állapotában szállítjuk el az Ön ingatlanához. A szétszerelt ház további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.

További információk:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
 • a képen látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő további tartozékokat vagy elemeket is.
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomag méretei:

 • 1x raklap - 222 x 100 x 41 cm / 210 kg
 • 3x raklap - 213 x 100 x 20 cm / 65 kg

Súbory

Kategória faházak
Tömeg 405kg
Szín terragrau
Külméret szélesség 1,81m
Külméret hossza 4,42m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Beépített terület 8m2
Külméret magasság 2,30m
Ajtó zsanérokon kétszárnyú
Ajtó szélesség 1,62m
Ajtó magasság 1,77m
Ház fala vastagsága 19mm
A csomag tartalmazza a padlót nem
Tető felület 10m2
Počet rolí ke střešním šindelům (1x5 m) ks
Fal magasság 1,89m
Belső felület m2
Tető vastagság 16mm
Tető lejtés 120
Ablak (üvegezés anyag) plexiüveg
Felületi felület bevonás m2
A bitumen tekercsek száma 0,5x5 m darab
Tető típusa lapostető
Fali ablak 3db

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek