Barion Pixel

fából készült kerti ház SOLID DEBORA 2 - 90 x 183 cm (S8582-1) LG2392

Faházak | Kód: LG2392

Faház, falvastagság 12 mm, külső méretek szé 90 x mé 183 cm, külső házterület 1,65 m2, nyomással impregnált.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
301 869 Ft
237 692 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 285231 bodov.

A klasszikus SOLID DEBORA 2 tömör kerti ház tökéletes tárolóhelyet kínál az alapvető kerti szerszámok számára. Ez a modell beépített ablakokkal rendelkezik a bejárati ajtóban. Készletben, szétszerelt állapotában szállítjuk. Ennek a játszóháznak az építési rendszere egyszerű - a szerkezet falpanelekből, a tető pedig OSB-lapokból készült. Az egyes panelek csak össze vannak csavarozva.

Rövid leírás:

  • egyszárnyú csuklós ajtó
  • méretek szé 0,9 x me 1,83 x ma 1,83 m
  • profil vastagsága 12 mm
  • tetőfedő a csomagban
  • nyomással impregnált penész ellen
  • minden szükséges szerelvényt tartalmaz

Fa felületkezelés:
A termék gyártása során nyomás alatt impregnált fát használtak. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagy nyomáson, ipari nyomáskamrában préselik a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa a folyamat végén magas nedvességtartalommal rendelkezik és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomás alatt impregnált fának sajátos jellemzői vannak, különösen a jellegzetes zöldes, kékes vagy szürkés szín. A fa felületén gyakran apró szürke/zöldes/fehér foltok lehetnek. Ezt gyakran először a penészgombák közé sorolják. Ezek általában ártalmatlan sókristályok, amelyek a fából származó gyantás összetevőkkel egyesülnek a felületen. Idővel ezek a foltok eltűnnek és felismerhetetlenné válnak. A felületen lévő sókristályok a gondos nyomásimpregnálás minőségi jelének tekinthetők. A nagyobb fekete pontok már valódi penészgombák lehetnek, amelyek könnyen kialakulhatnak, ha az impregnált fát zárt térben vagy kevés szellőzés mellett tárolják. Eltávolításukhoz gyakran elegendő a kefélés. Súrolja le az erősen érintett területeket klórtartalmú háztartási tisztítószerrel. A penészfoltok csak a fa felületén jelennek meg, és a nyomás alatt kezelt fa teljesen természetes tulajdonságai.A beépítés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval kell kezelni (megelőző védelem a kékülés és penészedés ellen) az alkatrészek külső és belső oldalán egyaránt. A végső bevonathoz időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező lakkot használjon, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a lakkban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után vonja be újra. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát.

Telepítés előtti tárolás:
A kerti ház minőségi fából készült, és kezeletlenül szállítjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy az anyagcsomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a készletet a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja! Ne tárolja fűtött helyen!

A ház alapjai:
Kérjük, hogy a ház alapozásánál KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapnak pontosan vízszintesnek és vízelvezetőnek kell lennie, hogy az alapgerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a gerendákat bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztani. Az alapozás általában háromféleképpen történik:

  • szalag alapítvány
  • laza betonalapzat
  • betonlap

Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani:

  • az aljzat
  • négyzetesség
  • pontos sík

Minőségi alapozással háza sok évig tartós fog maradni. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.

Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, tájékozódjon az építési hatóságnál az építési engedély aktuális helyzetéről (építési helymeghatározás). Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor a tulajdonossal is meg kell állapodnia.

Szállítási információk:
A házat egy teherautóra helyezik el, amely a lehető legközelebb megy az Ön által megadott címhez. A szétszerelt ház minden további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további mozgatásáról. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.

További információ a termékről:

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomagolási méretek:

  • raklap 1,75 x 0,95x 0,32 m / 125 kg

Súbory

Kategória faházak
Tömeg 200 kg
Szín fa színű
Külméret szélesség 0,90 m
Külméret hossza 1,83 m
Gyártó SOLID BELGIUM
Beépített terület 1,65 m2
Külméret magasság 1,83 m
Ajtó egyetlen ajtó
Ház fala vastagsága 12 mm
Tető fedóanyag (megrendelés tartalma) tetőfedő tábla
Tető vastagság 12 mm
Tető típusa lapos tető

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek