Barion Pixel

fapadló KARIBU ASKOLA 2 (54193) LG1735

Faházak tartozékai | Kód: LG1735

Fapadló házakhoz KARIBU, vastagság 16 mm, luc profilok nyelv/horony rendszer.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
109 948 Ft
86 573 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 103888 bodov.

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

Fapadló KARIBU házakhoz 16 mm vastag luc profilokból, csap/horony rendszerrel.

Felületkezelés
Összeszerelés előtt minden építőelemet mélyen ható alapozóval kell kezelni (megelőző védelem a kékedés és penészedés ellen), mind az alkatrészek külső, mind belső oldalán. A fa alapos védelmével alapvetően befolyásolja kertes háza élettartamát. Speciális fapadló-bevonatok használhatók a padlón - például rugalmas poliuretán bevonat. Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől, és kövesse a festékgyártó munkafolyamatát.

Összeszerelés előtti tárolás:
A padló minőségi fából (északi lucfenyő) készült és kezeletlenül szállítjuk. Figyelem, az anyagot tartalmazó csomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződéstől. Ezért az építőkészletet a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a talajon, időjárási hatásoktól (nedvesség, nap, stb.) védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

A kerti ház alapjai:
Kérjük, hogy a ház alapozásánál FONTOS FIGYELMEZTETÉSsel járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alapozás felső széle kb.10 cm-rel a környező terep fölé nyúljon. Az alapot pontosan ki kell egyenlíteni és vízteleníteni kell, hogy az alaprács vízszintesen feküdjön. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának elkerülése érdekében a gerendákat alá kell vonni bitumen kartonszalaggal (nem része a szállításnak). Az alapozás általában háromféleképpen történik:

  • szalag alapozás
  • öntött beton alap
  • betonlemez

Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételek betartása szükséges: alap, szögletesség és pontos sík. Minőségi alapozással háza évekig tovább tart. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el szakértő építővel az alapot.


Súbory

Tömeg 54 kg
Típusú kiegészítők Padlók és alapok

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek