Barion Pixel

fapadló KARIBU CALLISTO 2 (97992) LG4075

Fém ház tartozékai | Kód: LG4075

Fapadló házakhoz KARIBU, vastagság 16 mm, luc profilok nyelv/horony rendszer.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
107 457 Ft
84 612 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 101534 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

KARIBU 16 mm vastag fapadló kerti házakhoz, lucfenyő profilokból, hornyolt-hornyolt rendszerrel.

Felületkezelés:
Összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval kell kezelni (megelőző védelem a kékülés és penészedés ellen) az alkatrészek külső és belső oldalán. A fa alapos védelmével alapvetően befolyásolja a kertes ház élettartamát. A padlóra speciális, fapadlóra való bevonatokat lehet használni - pl. rugalmas poliuretán bevonat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakértőtől.

Összeszerelés előtti tárolás:

A padló minőségi fából (északi lucfenyő) készült, és kezeletlenül szállítjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a raklap nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a készletet a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

A kerti ház alapjai:
A kerti ház alapjait rendkívül gondosan építse meg. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap felső széle körülbelül 10 cm-rel a környező terepszint fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozási rács vízszintesen feküdjön. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a gerendákat bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztani. 

Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb feltételeknek kell teljesülniük: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással kertes háza sok évvel tovább fog tartani. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapozást építési szakértővel.


Súbory

Tömeg 52 kg
Típusú kiegészítők Padlók és alapok

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek