Barion Pixel

finn szauna KARIBU JORGEN (86168) natur LG1924

Beltéri | Kód: LG1924
BESTSELLER AKCIÓ -30%

Kültéri finn szauna, fal 38 mm, külső méretek sz 196 x mé 146 x ma 228 cm, 2 személyre tervezték.

Elérhetőség
Raktáron (3 db)
48 órán belül szállítjuk
1 287 094 Ft 1 838 705 Ft
1 013 460 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 1216152 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

A képen látható finn szauna a kültéri szaunák egyik modellje. Modern kialakítás jellemzi króm saroklécekkel. Gyártója, a németországi brémai KARIBU HOLZTECHNIK cég sikeresen folytatja termékeivel a skandináv szauna évszázados hagyományát, és egyúttal beépítette a mai modern technológiákat is termékeibe. Szétszerelt állapotában szállítjuk, ahol a falakat egyedi faprofilok alkotják, amelyeket csak össze kell rakni, illetve csavarozni. A tetőt tömör deszka képezi. Ez garantálja az egyszerű telepítését a szaunának, melyet bárki könnyedén összeszerelhet.  A szauna falai speciálisan simított deszkákból állnak, dupla nyelvvel és horonnyal, ami garantálja az illesztés rendkívüli szilárdságát. Annak érdekében, hogy a szauna belsejéből a hő ne tudjon a mennyezeten keresztül távozni, a tetőbe 42 mm vastag ásványgyapot szigetelést építettek be.

Szauna kályha:
A kályha nem tartozéka a szaunának, azt külön meg kell rendelnie. Ez egy szabadtéri/kültéri szauna, ezért javasoljuk egy erős, 9 kW -os kályha vásárlását. Fontos tudni, hogy 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm -es kábel, illetve egy szakember (pl.villanyszerelő) szükséges a telepítéséhez. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolultabb kábelezés és valamivel nagyobb áramfelvétel. közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kaphatóak. Minden kályhamodell belső részei korrózióálló anyagokból készültek, és 18 kg szauna kövek tartoznak hozzájuk ajándékba.

Rövid leírás:

 • profilvastagság 38 mm
 • külső méretek: sz 196 x mé 146 cm
 • belső méretek: sz 185 x mé 135 x ma 190 cm
 • tető méretei sz 232 x mé 177 cm
 • terület: 2,7 m², belső tér: 5,7 m³
 • elülső bejárat
 • falmagasság: 206 cm
 • magasság a tetőig: 228 cm
 • padló: tömör padlólemez, 96 mm széles, 19 mm vastag, nyomással impregnált
 • ajtó: szigetelt faajtó átlátszó szigetelőüveggel, zár: 3 kulccsal, csak balra szerelhető (átjáró: 78 x 175 cm)
 • tető: lapos tető, hőszigetelés ásványgyapottal 42 mm
 • a tető túlnyúlása: 25 cm
 • a tető oldalsó túlnyúlása: 20 cm
 • hátsó tetőnyúlás: 10 cm
 • tetőfelület: 4,1 m²
 • tető dőlésszög: 6 °
 • nyugágy szélessége 57 cm (max. 250 kg)
 • nyugágy szélessége 27 cm (max. 250 kg)
 • fa védőkeret a szaunakályhához
 • szín: természetes fa

A ház felületkezelése:
Ezt a modellházat természetes fa kivitelben szállítjuk:

 • Természetes fa - összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval, kékülés és penészedés elleni védőbevonattal kell kezelni, mind az alkatrészek külső és belső oldalát. Az utolsó réteghez időjárásálló bevonatot használjon, amely jó fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megvédje a fát a nedvességtől és a napfénytől, még beltérben is. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a mázban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után újra vonja be a fát. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát. A ház felületvédelmét rendszeresen meg kell ismételni, hogy a ház jó állapotban maradjon. FONTOS - a szaunaterületet ne belülről kezelje vagy fesse, hanem kívülről fesse le. Ha a szaunának előszobája van (bizonyos modellek), akkor ezt a teret kívülről és kívülről is fesse le.

Szauna fűtés:
A szauna hőmérsékletének 80-90°C között kell ingadoznia. Figyelembe kell venni, hogy a meleg levegő felhalmozódik a mennyezeten, így a hőmérséklet különböző magasságokban jelentősen változhat. A padló hőmérsékletének 20-25°C körül, a padok szintjén a hőmérsékletnek 65-75° C tartományban kell lennie, és körülbelül 10 cm-rel a mennyezet alatt a hőmérsékletnek el kell érnie a 90°C-ot. Mérje meg a hőmérsékletet legalább 10 cm -re a falaktól. Ha a szabadtéri szaunát még télen is használni kívánja, vegye figyelembe, hogy a kültéri körülmények alapvetően befolyásolhatják a felfűtés sebességet, és különösen az elért hőmérséklet magasságát és eloszlását. Fagypont alatti alacsony hőmérsékleten és erős téli hideg szélben a szauna felfűtése lényegesen hosszabb ideig tart. Ha télen használja a szaunát, javasoljuk a szauna padlójának elkülönítését a szauna építési területétől (edzett polisztirol, ásványgyapot, PUR lemez stb. használatával). A nem aláhűtött alapok jelentősen lehűthetik a szauna padlóját, és jelentősen megnövelhetik a helyiség fűtési idejét. Alternatív megoldásként szerelje fel a szaunát extra kályhával.

Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!

További információ:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
 • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomagolási méretek:

 • raklap 241 x 127 x 79 cm / 486 kg

Súbory

Kategória szabadtéri szauna
Tömeg 486 kg
Külméret szélesség 1,96 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Külméret magasság 2,28 m
Ajtó füstös üveg 8 mm
Szerkezet anyaga lucfenyőfa
Ház fala vastagsága 38 mm
Tető felület 4,1 m2
Külméret mélység 1,46 m
Szauna típusa szabadtéri
A pad anyaga és tartozékai nyárfa fa
A padok száma és mérete 2x / szélesség 57 cm
Ionizációs funkció nem
Beépített rádió nem
Személyek száma 2
Ajánlott kályhák 9 kW
Szauna kályha nem
Szauna kövek nem
Krajina pôvodu Németország
Javasolt szauna kályha típus elektromos szauna kályha

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG1924 0
Raktár Pozsony LG1924 3
Raktár Szlovákia LG1924 0
Raktár Szlovákia 7 LG1924 0
Raktár Szlovákia 8 LG1924 0

Kapcsolódó termékek