Barion Pixel

finn szauna KARIBU PEKKA (92231) natur LG3846

Beltéri | Kód: LG3846

Kültéri sarok finn szauna, fal 38 mm, külső méretek sz 196 x mé 196 x ma 226 cm, 2 személyre tervezték.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
1 651 883 Ft
1 300 695 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 1560834 bodov.

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

Kültéri finn szauna modell kertjébe. A szauna 2 fő fekvésére alkalmas. Gyártója, a németországi brémai KARIBU HOLZTECHNIK cég termékeivel sikeresen építhetett a skandináv szaunák több évszázados hagyományára, és egyúttal a mai modern technológiákat is beépíthette abba. Bontott állapotban készletben szállítjuk, ahol a falak egyedi faprofilokból állnak, amelyeket csak össze kell rakni és összecsavarozni, a tető egyetlen deszkából. Ez garantálja az egyszerű telepítést, amelyet minden otthoni ezermester el tud végezni. A szauna falai speciálisan simított deszkákból készülnek, dupla csappal és horonnyal, ami rendkívüli ízületi szilárdságot garantál. A szauna belsejéből a hő eltávozásának megakadályozására egy második, 42 ​​mm vastag ásványgyapot szigetelésű vázszerkezetű födém kerül beépítésre.

Szauna kályha:
A kályha nem része a szauna szállításának. Ez egy kültéri szauna, ezért javasoljuk egy nagy teljesítményű, 9 kW-os kályha beszerzését. Viszont szükségem van 400 V-os, 16 A-es biztosítékra, 5 x 2,5 mm-es kábelre, a vezetékezést szakember javasolja. Nagy előnye a szauna gyors felfűtése. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (szaunán kívüli felszereléshez) szállítjuk. Minden kályhamodell belső részei korrózióálló anyagokból készülnek, és 18 kg szaunakővel szállítjuk.

Rövid leírás:

 • profilvastagság 38 mm
 • külső méretek: sz 196 x mé 196 cm
 • belső méretek: sz 184 x mé 184 x ma 190 cm
 • tető méretei sz 232 x mé 227 cm
 • sarok bejárat
 • fal magassága: 210 cm
 • magasság a gerincig: 226 cm
 • padló: tömör deszka, 96 mm széles, 19 mm vastag, nyomással impregnált alátámasztó padlóváz
 • ajtó: hőszigetelt fa ajtó átlátszó hőszigetelő üveggel, zár 3 kulccsal, (átjáró: 83 x 177 cm)
 • tető: lapostető, hőszigetelés ásványgyapottal 42 mm
 • tetőfelület: 5,26 m2
 • tető lejtése 3°
 • 2x napozóágy
  • 1. nyugágy szélessége 57 cm (max. 250 kg)
  • 2. nyugágy szélessége 57 cm (max. 250 kg)
 • fa védőkeret a szaunakályhához
 • szín: természetes fa

A szauna alapjai:
Kérjük, hogy a szaunaház alapozásánál KÜLÖNBÖZŐ FIGYELMEZTETÉSsel járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alapozás felső széle körülbelül 5 cm-re nyúljon ki a környező tereptől. Az alapot pontosan ki kell egyenlíteni és vízteleníteni kell, hogy az alapgerendák laposan feküdjenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát takarja le bitumenkarton csíkokkal (nem része a szállításnak). Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani - az alap, a négyszögletesség és a pontos sík. Minőségi alapozással a ház évekig tovább fog tartani. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el szakértő építővel az alapot.

Tető:
A tető 16 mm-es fa deszkából készült. A tetőfedés nem része a szállításnak, az építés után azonnal fel kell szerelni saját választása szerint. Ferdetetős házakhoz öntapadós bitumenes kartont, lapostetőhöz öntapadós alumínium-bitumenes tetőfóliát ajánlunk. A bitumenes zsindely 15o-nál nagyobb lejtésű tetőkre is alkalmas. A szükséges tekercsszám 1 x 5 méteres öntapadó ALU-bitumen burkolat ehhez a házmodellhez = 2 tekercs.

Padló:
A padló 19 mm vastag és 96 mm széles hornyos lucfenyő deszkákból áll. Ezután a padló tartókeretét nyomással impregnált profilok képezik.

A ház felületkezelése:

Ezt a KARIBU szaunaházat természetes fából szállítjuk:

 • Természetes fa - összeszerelés előtt minden építőelemet csak kívülről kell kezelni mélyen ható alapozóval, valamint kékedés és penészedés elleni védőbevonattal. A végső bevonathoz használjon jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező időjárásálló pácot, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. Ugyanakkor a máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a pácban elegendő színpigment legyen, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon semmilyen lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkarendjét. Teljes száradás és szellőzés után vigye fel a következő bevonatot. A fa alapos védelmével alapvetően befolyásolja a szaunaház élettartamát. Rendszeresen meg kell ismételni a ház külső felületvédelmét és ezzel a házat jó állapotban tartani. FONTOS - nem a saját szaunahelyiségünket kezeljük vagy festjük belülről, hanem a szaunát kívülről. Adott esetben belülről is kezelje a szaunaház termét (egyes modellek).

Szauna fűtés:
A szaunában a hőmérséklet 80-90°C között ingadozzon. Figyelembe kell venni, hogy a mennyezet közelében felgyülemlik a meleg levegő, így a hőmérséklet a különböző magasságokban jelentősen eltérhet. A padló hőmérséklete 20-25°C, asztali magasságban 65-75°C, a mennyezet alatt kb. 10 cm-rel pedig elérje a 90°C-ot. A falaktól legalább 10 cm-re mérje meg a hőmérsékletet. Ha a kültéri szaunát télen is kívánja használni, vegye figyelembe, hogy a sebesség, és különösen az elért hőmérséklet szintje és eloszlása ​​nagyban befolyásolhatja a kültéri viszonyokat. Fagypont alatti alacsony hőmérsékleten és erős téli hideg szélben a szauna lényegesen hosszabb ideig melegszik fel, vagy akár alacsonyabb hőmérsékletet is elérhet. Téli szaunahasználat esetén javasoljuk a szauna padlójának szigetelését a szauna építési területétől (edzett polisztirol, ásványgyapot, PUR lapok stb. felhasználásával). Az alulhűtött alapozás jelentősen lehűtheti a szauna padlóját, és jelentősen megnövelheti a helyiség felfűtéséhez szükséges időt. Alternatív megoldásként szerelje fel a szaunát egy extra kályhával.

Tárolás összeszerelés előtt:
Figyelem, az anyagot tartalmazó csomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződéstől. Ezért a végső összeszerelésig az épületgarnitúrát száraz helyen, nem közvetlenül a talajon, az időjárási hatásoktól (nedvesség, nap, stb.) védve tároljuk. Ne tárolja fűtött helyen!

Szaunaház építésének engedélyezése:
Egy szilárd alappal rendelkező faházhoz bizonyos engedélyek szükségesek a helyi hatóságoktól. Ezért, mielőtt házat vásárolna, az építési irodában ellenőrizze az aktuális helyzetet az övezeti döntéssel (az épület helyére vonatkozó határozattal). Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon az arra a területre vonatkozó előírásokról, ahol házat szeretne építeni, mert a ház építését különböző okok miatt korlátozhatják a hatóságok az Ön kertjének helyén. Ha van bérelt kertje (földje), akkor annak tulajdonosával is meg kell állapodnia.

Értesítés:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk
 • a képen látható termék további kiegészítőket vagy elemeket tartalmazhat, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék csak nem kereskedelmi célú otthoni használatra készült

Csomagolási méretek:

 • 238 x 120 x 75 cm / 558 kg

Súbory

Kategória szabadtéri szaunák
Tömeg 558kg
Szín natur
Külméret szélesség 1,96m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Külméret magasság 2,26m
Ajtó egyszárnyú zsanérokon hőszigetelő üveggel
Szerkezet anyaga északi lucfenyő
Ház fala vastagsága 38mm
A csomag tartalmazza a padlót igen
Tető felület 5,26m2
Počet rolí ke střešním šindelům (1x5 m) ks
Külméret mélység 1,96m
A bitumen tekercsek száma 0,5x5 m darab
Szauna típusa kültéri szauna
A pad anyaga és tartozékai nyárfa fa
A padok száma és mérete 2x / szélesség 57 cm
Ionizációs funkció nem
Beépített rádió nem
Személyek száma 2
Ajánlott kályhák 9 kW
Javasolt szauna kályha típus elektromos szauna kályha

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek