Barion Pixel

finn szauna KARIBU PELLE (40176) terragrau LG3771

Beltéri | Kód: LG3771

Kültéri sarok finn szauna, fal 38 mm, külső méretek sz 231 x mé 231 x ma 227 cm, 3 személyre tervezték.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
1 865 030 Ft
1 468 528 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 1762233 bodov.

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

Kültéri finn szauna modell kertjébe. A szauna 3 fő fekvésére alkalmas. Gyártója, a németországi brémai KARIBU HOLZTECHNIK cég termékeivel sikeresen építhetett a skandináv szaunák több évszázados hagyományára, és egyúttal a mai modern technológiákat is beépíthette abba. Bontott állapotban készletben szállítjuk, ahol a falak egyedi faprofilokból állnak, amelyeket csak össze kell rakni és összecsavarozni, a tető egyetlen deszkából. Ez garantálja az egyszerű telepítést, amelyet minden otthoni ezermester el tud végezni. A szauna falai speciálisan simított deszkákból készülnek, dupla csappal és horonnyal, ami rendkívüli ízületi szilárdságot garantál. A szauna belsejéből a hő eltávozásának megakadályozására egy második, 42 ​​mm vastag ásványgyapot szigetelésű vázszerkezetű födém kerül beépítésre.

Szauna kályha:
A kályha nem része a szauna szállításának. Ez egy kültéri szauna, ezért javasoljuk egy nagy teljesítményű, 9 kW-os kályha beszerzését. Viszont szükségem van 400 V-os, 16 A-es biztosítékra, 5 x 2,5 mm-es kábelre, a vezetékezést szakember javasolja. Nagy előnye a szauna gyors felfűtése. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (szaunán kívüli felszereléshez) szállítjuk. Minden kályhamodell belső részei korrózióálló anyagokból készülnek, és 18 kg szaunakővel szállítjuk.

Rövid leírás:

 • profilvastagság 38 mm
 • külső méretek: sz 231 x mé 231 cm
 • belső méretek: sz 219 x mé 219 x ma 190 cm
 • tető méretei sz 234 x mé 248 cm
 • sarok bejárat
 • fal magassága: 210 cm
 • magasság a gerincig: 227 cm
 • padló: tömör deszka, 96 mm széles, 19 mm vastag, nyomással impregnált alátámasztó padlóváz
 • ajtó: hőszigetelt fa ajtó átlátszó hőszigetelő üveggel, zár 3 kulccsal, (átjáró: 83 x 176,5 cm)
 • tető: lapostető, hőszigetelés ásványgyapottal 42 mm
 • tetőfelület: 5,80 m2
 • tető lejtése 3°
 • 3x napozóágy
  • 1. nyugágy szélessége 55 cm (max. 250 kg)
  • 2. nyugágy szélessége 55 cm (max. 250 kg)
  • 3. nyugágy szélessége 50 cm (max. 250 kg)
 • fa védőkeret a szaunakályhához
 • szín: terragrau

A szauna alapjai:
Kérjük, hogy a szaunaház alapozásánál KÜLÖNBÖZŐ FIGYELMEZTETÉSsel járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alapozás felső széle körülbelül 5 cm-re nyúljon ki a környező tereptől. Az alapot pontosan ki kell egyenlíteni és vízteleníteni kell, hogy az alapgerendák laposan feküdjenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát takarja le bitumenkarton csíkokkal (nem része a szállításnak). Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani - az alap, a négyszögletesség és a pontos sík. Minőségi alapozással a ház évekig tovább fog tartani. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el szakértő építővel az alapot.

Tető:
A tető 16 mm-es fa deszkából készült. A tetőfedés nem része a szállításnak, az építés után azonnal fel kell szerelni saját választása szerint. Ferdetetős házakhoz öntapadós bitumenes kartont, lapostetőhöz öntapadós alumínium-bitumenes tetőfóliát ajánlunk. A bitumenes zsindely 15o-nál nagyobb lejtésű tetőkre is alkalmas. A szükséges tekercsszám 1 x 5 méteres öntapadó ALU-bitumen burkolat ehhez a házmodellhez = 2 tekercs.

Padló:
A padló 19 mm vastag és 96 mm széles hornyos lucfenyő deszkákból áll. Ezután a padló tartókeretét nyomással impregnált profilok képezik.

A ház felületkezelése:

 • Ezt a házmodellt professzionális KARIBU festékben (terragrau RAL 0604005 árnyalat) szállítjuk:     Professzionális KARIBU FARBSYSTEM - a faprofilokat már a gyártás során kívülről látjuk el kiváló minőségű vízlepergető festékkel, amely megvédi a fát az UV sugárzás és az időjárás hatásaitól. A belső oldal mindig természetes, kezeletlen állapotban marad. A KARIBU COLOR SYSTEM bizonyos kezdeti befektetéssel jár, de végső soron jelentős időt, munkát és pénzt takarít meg.

Szauna fűtés:
A szaunában a hőmérséklet 80-90°C között ingadozzon. Figyelembe kell venni, hogy a mennyezet közelében felgyülemlik a meleg levegő, így a hőmérséklet a különböző magasságokban jelentősen eltérhet. A padló hőmérséklete 20-25°C, asztali magasságban 65-75°C, a mennyezet alatt kb. 10 cm-rel pedig elérje a 90°C-ot. A falaktól legalább 10 cm-re mérje meg a hőmérsékletet. Ha a kültéri szaunát télen is kívánja használni, vegye figyelembe, hogy a sebesség, és különösen az elért hőmérséklet szintje és eloszlása ​​nagyban befolyásolhatja a kültéri viszonyokat. Fagypont alatti alacsony hőmérsékleten és erős téli hideg szélben a szauna lényegesen hosszabb ideig melegszik fel, vagy akár alacsonyabb hőmérsékletet is elérhet. Téli szaunahasználat esetén javasoljuk a szauna padlójának szigetelését a szauna építési területétől (edzett polisztirol, ásványgyapot, PUR lapok stb. felhasználásával). Az alulhűtött alapozás jelentősen lehűtheti a szauna padlóját, és jelentősen megnövelheti a helyiség felfűtéséhez szükséges időt. Alternatív megoldásként szerelje fel a szaunát egy extra kályhával.

Tárolás összeszerelés előtt:
Figyelem, az anyagot tartalmazó csomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződéstől. Ezért a végső összeszerelésig az épületgarnitúrát száraz helyen, nem közvetlenül a talajon, az időjárási hatásoktól (nedvesség, nap, stb.) védve tároljuk. Ne tárolja fűtött helyen!

Szaunaház építésének engedélyezése:
Egy szilárd alappal rendelkező faházhoz bizonyos engedélyek szükségesek a helyi hatóságoktól. Ezért, mielőtt házat vásárolna, az építési irodában ellenőrizze az aktuális helyzetet az övezeti döntéssel (az épület helyére vonatkozó határozattal). Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon az arra a területre vonatkozó előírásokról, ahol házat szeretne építeni, mert a ház építését különböző okok miatt korlátozhatják a hatóságok az Ön kertjének helyén. Ha van bérelt kertje (földje), akkor annak tulajdonosával is meg kell állapodnia.

Értesítés:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk
 • a képen látható termék további kiegészítőket vagy elemeket tartalmazhat, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék csak nem kereskedelmi célú otthoni használatra készült

Csomagolási méretek:

 • 239 x 119 x 87 cm / 510 kg

Súbory

Kategória szabadtéri szaunák
Tömeg 510 kg
Szín terragrau
Külméret szélesség 2,31 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Külméret magasság 2,27 m
Ajtó egyszárnyú zsanérokon hőszigetelő üveggel
Szerkezet anyaga északi lucfenyő
Ház fala vastagsága 38 mm
A csomag tartalmazza a padlót Igen
Tető felület 5,80 m2
Külméret mélység 2,31 m
Szauna típusa kültéri szauna
A pad anyaga és tartozékai nyárfa fa
A padok száma és mérete 2x szélesség 55 cm, 1x szélesség 50 cm
Ionizációs funkció nem
Beépített rádió nem
Személyek száma 3
Ajánlott kályhák 9 kW
Javasolt szauna kályha típus elektromos szauna kályha

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek