Barion Pixel

fóliasátor 1,8x2,4 m - 25 mm - 70600EU LG1552

Fóliasátor | Kód: LG1552

Prémium amerikai fóliasátor sz 180 x h 240 x ma 200 cm, beépített terület 4,32 m2.

Elérhetőség
Raktáron (50 db)
48 órán belül szállítjuk
111 724 Ft
87 972 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 105566 bodov.

Gyártó - ShelterLogic Corp., USA

Minőségi fóliasátor. Ideális a szaporításhoz, vagy a termelési szezon meghosszabbításához a kertben. Minőségi termék az amerikai ShelterLogic cégtől. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

A fóliasátort két fontos előny jellemzi:

  1. Masszív szerkezet 25 mm átméreti acél csövekből készült. Az acél csövek felülete ellátott por bevonattal, ami anti korróziós védelmet biztosít. A masszív szerkezet (SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS összekötő rendszer) nem hasonlítható össze az átlagos, extrémen olcsó ászijai termékekkel, amelyek túlterhelték a cseh piacot.
  2. Speciális, termesztéshez szolgáló 3 rétegű átlátszó fólia / PE fólia (155 g/m2), amely jellemző egy különleges eljárással, amely optimális mennyiségű UV sugarat ereszt át, amely olyan szükséges a zöldség termesztéséhez. A fóliaszerkezete fényáteresztése egyenletes a fóliasátor teljes területén, ugyanakkor hő szigetelő – a reggeli fagyoktól megvédi a palántákat, délben pedig megakadályozza a túlmelegedést. A fólia vízálló. A fólia rácnyik (Ratchet Tite™) segítségével szilárdan rögzített. Cipzár segítségével zárható belépő nyílás. A hátsó, és az elülső részen található nyílások biztosítsák a kényelmes szellőzést. A gördülő oldalsó falak biztosítsák a további szellőzést (EasyFlow™).  A csomag tartalmazza a rögzítő csavarokat a hatékony rögzítéshez.

Egyszerű összeszerelés, a fóliasátor összeszerelése kb. 2 órát vesz igénybe, a fóliasátor utóbbi kezelése egyszerű, két ember képes erre.

Rövid leírás:

  • külső méretek szélesség 180 x hossz 240 x magasság 200 cm
  • belépőnyílás méretei szélesség 80 x magasság 160 cm
  • polietilén fólia 155 g/m2
  • tömeg 24 kg

A ShelterLogic ponyva – fólia élettartama:
A fólia, háromrétegű, szövött polietilén (155 g/m2) felhasználásával készült. A ponyva felülete természetesen részben UV szűrő, mint két oldala ellátott UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben. A minőségi ponyva csökkenti az esetleges szakadás kockázatát. A ponyva szilárd és termikusan stabil. Közép Európában a ponyva élettartama körülbelül 4 - 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják - rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 131 x 29 x 21 cm / 24 kg


Súbory

Kategória Fóliasátor / melegház
Tömeg 24 kg
Szín fehér
Külméret szélesség 1,8 m
Külméret hossza 2,4 m
Gyártó SHELTERLOGIC
Beépített terület 4,32 m2
Külméret magasság 2,0 m
Ajtó gördülő ponyva
Ajtó szélesség 0,80 m
Ajtó magasság 1,60 m
Szerkezet anyaga acél csövek – 25 mm átmérő
Krajina pôvodu USA

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG1552 0
Raktár Pozsony LG1552 50
Raktár Szlovákia LG1552 0
Raktár Szlovákia 7 LG1552 0
Raktár Szlovákia 8 LG1552 0

Kapcsolódó termékek