Barion Pixel

G21 Mexico BBQ Premium line gázgrill, 7 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő

G21 | Grillsütők | Kód: 6390306

G21 Mexico BBQ rozsdamentes acél gázgrill csirkére, steak-re, csülökre, motoros grillnyárs. Kerti grill öntöttvas ráccsal, hőmérővel és oldalsó égőfejjel, összesen 7 égőfej, Flame Tamer rendszer. Tároló felölet, gázszabályozás. Ezüst szín.

Elérhetőség
Raktáron (20 db)
48 órán belül szállítjuk
264 302 Ft
208 112 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 249734 bodov.

A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill Flame Tamer rendszerrel, 6 rozsdamentes acél főégővel, egy oldalsó égővel, elektromos gyújtással és gázszabályzóval rendelkezik.

Manapság nagyon népszerű a grillezés és a grillező kerti partik rendezése kerti grillekkel. A klasszikus fával vagy szénnel működő grillek mellett szintén keresettek a gázgrillek. A gázgrilleken történő grillezés modern, és praktikus megoldás, amely nem veszíti el a grillezés szépségét.

A kerti gázgrillek használata egyszerű és az ételeket bárki elkészítheti rajtuk. Elég csatlakoztatni egy gázpalackot és a grill máris készen áll a használatra. Szintén hasznos tulajdonsága, hogy grillezés után nem kell eltakarítani a hamut és a megmaradt fa- és szénmaradványokat.

A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill mozgatható, mivel két nagyobb és két kisebb kerékkel rendelkezik. A grill egy nagyon praktikus beépített hőmérővel van ellátva, mellyel meghatározhatjuk az optimási hőmérsékletet a grillezéshez.

A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill praktikus hőmérője

A kerti rozsdamentes acél gázgrill egy csuklós fedéllel rendelkezik, mely lefedi a grillező felületet, továbbá az oldalán polcokkal van ellátva. A bal polc alatt egy tárolóedény van, amibe beleteheti pl. az előre bepácolt húst. A jobb polc alatt van az oldalsó égő. Öntöttvas lemezzel és öntöttvas ráccsal van ellátva. Az ajtók rozsdamentes acélból készültek.

Flame Tamer rendszer

Közvetlenül az égők felett egy fém profil van, ami megakadályozza a zsír lefolyását a lángokba. Ugyanakkor megakadályozza, hogy a rács csak közvetlenül az égő felett melegedjen át, így egyenletes sütést biztosít az egész rács felületén. A keletkezett zsír pedig lefolyik a grill oldalán az aljában elhelyezett gyűjtőtartályba, ami meghosszabbítja az égőfejek élettartamát.

Nyárstű motorral

A kerti grillsütőhöz ajándékba hozzácsomagolunk egy nyomáscsökkentőt, illetve egy rozsdamentes acél motoros grillnyásrtűt. A nyárstű rozsdamentes acélból készült, mindkét oldalán 4 tű van aretációs rögzítőcsavarral, hogy igényei szerint tudja beállítani.

A nyárs egyik oldalán egy levehető műanyag tartóval van ellátva, amelyen egy praktikus szem van a rögzítésre. A másik oldalán a motor található szintén műanyag fedéllel, melyen található a ki-és bekapcsoló gomb. A 230 V feszültségű motort egyszerűen csak csatlakoztatni kell az áramkörbe a 125 cm-es tápkábellel. A motor segítségével a nyárstű percenként kb. 2x fordul, hogy az étel ne égjen oda és egyenletesen süljön.

A G21 Mexico BBQ Premium Line grill motorja a műanyag fedélben és a grillnyárs

2 + 2 év meghosszabbított garancia

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. Regisztrálással a http://g21-warranty.com weboldalon a standard 2 év garanciális időszakhoz 2 év meghosszabbított garanciát kap. Használja ki ezt a lehetőséget és vásárlás után regisztráljon. A 2 +2 év meghosszabbított garancia megéri!

2 + 2 év meghosszabbított garancia.

Műszaki adatok

  • Márka: G21
  • Típus: Mexico BBQ Premium Line
  • Besorolás: gázgrill
  • Főégők: 6 x
  • Oldalsó égő: 1 x
  • Teljesítmény: 22,05 kW/h
  • Anyag: rozsdamentes acél

Méretek

  • Grillező felület: 94,5 x 44 cm
  • Grill méretei (Sz x Ma x Mé): 165 x 115 x 55 cm
  • Csomagolás méretei: 105 x 62 x 63 cm
  • Súly: 60 kg
  • Csomag súlya: 64 kg

Csomag tartalma

  1. Kerti gázgrill
  2. Nyomácsökkentő
  3. Rozsdamentes acél motoros grillnyárs

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár 6390306 0
Raktár Pozsony 6390306 20
Raktár Szlovákia 6390306 0
Raktár Szlovákia 7 6390306 0
Raktár Szlovákia 8 6390306 0

Kapcsolódó termékek