Barion Pixel

G21 mixer tartály, 2,5 l

G21 | Mixerek | Kód: 60081022

A G21 Perfect/Smart Smoothie Vitality, Perfectrion és Excellent turmixgéphez való tartaléktartály fel van szerelve késekkel, kis- és nagy fedővel, illetve betolókarral. A tartály űrtartalma 2,5 l, méretei: 35 x 20 x 20 cm, súlya 1 kg.

Elérhetőség
Kiszállítás 7 napon belül
néhány esetben korábban
23 124 Ft
18 208 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 21850 bodov.

A G21 Perfect/Smart Smoothie Vitality, Perfection és Excellent turmixgéphez való tartaléktartály fel van szerelve késekkel, kis- és nagy fedővel, illetve betolókarral. A tartály űrtartalma 2,5 l, méretei: 35 x 20 x 20 cm, súlya 1 kg.
Az ördög soha nem alszik

Mindenkivel előfordult már, hogy valami eltörött, vagy elromlott. Az ilyen esetekre gondolva kínáljuk Önnek ezt a 2,5 l űrtartalmú tartaléktartályt a Perfect/Smart Smoothie Vitality turmixgéphez.

...praktikus és helytakarékos

A fogantyú ugyanolyan kényelmes és ergonómikus, mint a nagy tartályé. Az anyaguk megegyezik, Tritan Copolyester műanyag, mely nagy ellenállóképességgel rendelkezik a mechanikai és termikus károsodással szemben (-40 ° C és +120 ° C között). Helyezze a tartályt a testre, majd indítsa be a turmixgépet.



A kettő jobb, mint az egy

Elmondjuk miért. Érthető módon a nagy fedél csinálja, amit mindenki elvár tőle: Lezárja a tartályt, és megakadályozza az összetevők kifröccsenését. A kis fedél, mely valójában a nagy része, praktikus szerkentyű. Lehetővé teszi, hogy turmixolás közben vizet töltsön a tartályba.

Figyelmeztetés:

Ez a tartály a G21 Perfect Smoothie Vitality és Smart Smoothie Vitality turmixgépekkel kompatibilis (lásd a fotót), illetve az új
G21 Excellent és a G21 Perfection turmixgépekkel is. A tartály nem alkalmas mosogatógépben való mosásra.



Tulajdonságok:


Tartály űrtartalma: 2,5 l
Tartály anyaga: Tritan Copolyester
Tartály méretei: 35 x 17 x 17 cm
Súly: 1 kg
Mosogatógépbe nem alkalmas

Csomagolás tartalma:


Tartály
Kés
Nagy fedő
Kis fedő
Betolókar

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek