Barion Pixel

Infraszauna Marimex POPULAR 3000 L

Marimex | Beltéri | Kód: 11105638
Elérhetőség
Kiszállítás 7 napon belül
néhány esetben korábban
362 229 Ft
285 220 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 342264 bodov.

Kialakításának köszönhetően a Marimex POPULAR 3000 L infraszauna bármilyen belső térbe illeszkedik. A gyártásban kiváló minőségű kanadai szegélyfa - hemlock - került felhasználásra. A Marimex POPULAR 3000 L infraszauna lehetővé teszi, hogy két ember egyszerre élvezhesse a szauna varázsát. A kis méretek lehetővé teszik az infraszauna elhelyezését családi házban vagy tágasabb lakásban. Az üvegajtók kényelmes kilátást nyújtanak a szauna körül. A berendezés tartalmaz egy ionizátort és egy rádió / mp3 lejátszót. Ez az infraszauna padlóradiátorokat tartalmaz.
Ez az infraszauna modell új vezérlőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a radiátorok 2 zónás vezérlését.

Az infraszaunában két kerámia radiátor található, amelyek 250-300 ° C felületi hőmérséklettel működnek; egy szén -kibocsátó, amely 70 - 170 ° C felületi hőmérsékletet fejleszt; és három vörös fénysugárzó, amelyek felületi hőmérséklete 300-500 ° C. Ezeknek a radiátoroknak az új technológiájának köszönhetően az infravörös szaunában a szükséges 60 ° C -os hőmérséklet a leggyorsabban elérhető mind a három típus közül.
Az infraszauna teljes potenciálját a hőmérséklet 66 ° C -ra történő beállításával érheti el. Ez biztosítja az infravörös fűtőkészülékek működését a szauna folyamata során. Az infraszauna hatékonyságának mértéke az infravörös sugárzás intenzitásától függ, nem csak a levegő hőmérsékletétől. Magában az infraszaunában a levegő hőmérséklete 45-60 ° C körül van, ha a maximális értékre van beállítva. Alacsonyabb célhőmérséklet beállításakor az infravörös radiátorok kikapcsolnak, amint a levegő hőmérséklete eléri a kívánt szintet.

Infraszauna berendezés:
- Radiátorok száma / típusa: 2x kerámia, 1x szén, 3x vörös fény
- A radiátorok teljes teljesítménye: 1 990 W
- Ionizátor: igen
- Háttámla: nem
- Törülközőtartó: nem
- Italpolc: nem
- Rádió / MP3: igen
- Tető szellőzés: igen
- LED harmónia: nincs
- Beltéri világítás: igen
- Hőmérséklet -érzékelő: igen
- A kezelőpanel helye: belső
- Rejtett falcsatlakozás (3S): igen
- Intenzitásszabályozás: igen
- Méretek: 120 x 105 x 190 cm

Beépítési:
Az infraszauna felszerelése gyors és egyszerű. Az egyes részek rögzítéséhez törzskapcsokat, csapokat vagy hagyományos csavarokat használnak. Az elektromos szerelvényt a gyártó már telepítette, csak csatlakoztassa a kábeleket aljzatok és csatlakozók segítségével. Minden egyértelműen meg van jelölve.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek