Barion Pixel

Infraszauna Marimex Popular 4001 L - 2021 - TY-6273

Az értékesítés véget ért
Kialakításának köszönhetően a Marimex POPULAR 4001 L infraszauna bármilyen belső térbe illeszkedik. A gyártásban minőségi kanadai szegfát (szegély (belül) és sziámi kasszia (kívül) használtak). A Marimex POPULAR 4001 L infraszauna lehetővé teszi, hogy két ember egyszerre élvezhesse a szauna varázsát. A kis méretek lehetővé teszik az infraszauna elhelyezését családi házban vagy tágasabb lakásban. A füstös üveggel ellátott ajtók kényelmes kilátást nyújtanak a szauna körül. A berendezés tartalmaz egy bluetooth -os rádiót / mp3 lejátszót. Ez az infraszauna már rendelkezik padlófűtéssel és padvilágítással.

Infraszauna berendezés:
- Radiátorok száma / típusa: 7 x szén
- A radiátorok teljes teljesítménye: 1900 W
- Ionizátor: nem
- Rádió / MP3: rádió nélkül (csak MP3 és Bluetooth)
- Tető szellőzés: igen
- LED harmónia: igen
- Beltéri világítás: igen
- A kezelőpanel helye: beltéri + kültéri
- Rejtett falcsatlakozás (3S): igen
- Intenzitásszabályozás: nem
- Méretek: 120 x 105 x 192 cm

Beépítési:
Az infraszauna felszerelése gyors és egyszerű. Az egyes részek rögzítéséhez csomagtartó csipeszeket, csapokat vagy hagyományos csavarokat használnak. Az elektromos szerelvényt a gyártó már telepítette, csak csatlakoztassa a kábeleket aljzatok és csatlakozók segítségével. Minden egyértelműen meg van jelölve.

Az infravörös szauna mennyezetének felszerelése: az infraszauna mennyezetének kezeléséhez szükséges hely 20 cm. Tz. ha a szauna magassága 192 cm, akkor nem lehetséges 215 cm -nél kisebb belmagasságú helyiségben megvalósítani.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek