Barion Pixel

játszóterek gyerekeknek KARIBU LÖWENHERZ 20447 LG3325

Gyerekek a kertben | Kód: LG3325

Játszótér, alaprajz 415 x 264 cm, torony 107 x 107 x 259 cm, kék csúszda, két hinta, létra és homokozó.

Elérhetőség
Jelenleg nem elérhető
429 841 Ft
338 457 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 406149 bodov.

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

A KARIBU LÖWENHERZ játszótér rengeteg játéklehetőséget biztosít a gyerekeknek. Mindent kínál a gyerekeknek, hogy kiélhessék játékfantáziájukat. Mint minden játszóterünkhöz, a KARIBU LÖWENHERZ modellhez is csak a legjobb lucfát használjuk. A játszótér 68 ​​x 68 mm vastagságú tartóoszlopokkal rendelkezik, és 18 mm vastagságú faprofilból készül (hézagok a nyelv/horony rendszerben). Fánk Európa távoli északi részeiről származik, és vegyileg teljesen kezeletlen. Ennek eredményeként mentes minden ismert problémás anyagtól. A 125 cm-es platformmagasságnak köszönhetően a KARIBU LÖWENHERZ játszótér tökéletes kilátást nyújt a gyerekeknek a kertre. A játszótér alapfelszereltsége egy robusztus, 4 fokos fa létra és egy homokozó a torony alatt. Természetesen a KARIBU LÖWENHERZ játszótér rendelkezik a DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 és AfPS GS 2014 szerinti TÜV Nord termékbiztonsági tanúsítvánnyal (GS).

Tartozékok (a csomag tartalmazza):

  • gyermekcsúszda
  • mászófal
  • kétüléses hinta függönnyel és két piros üléssel
  • létra a mászáshoz

Felületkezelés:
2019 óta minden KARIBU játszóteret természetes kivitelben, vegyszeres kezelés nélkül szállítunk. Ily módon a gyerekek nem érintkeznek a fa nyomás alatti impregnálásához használt vegyszerekkel. Gyerekválasztékunkban már nincsenek nyomással impregnált termékek, így jelentősen hozzájárulunk termékeink környezettel való nagyobb összhangjához! Igény esetén természetesen lehetőség van a fa mélyhatású alapozóval és elkékedés, penészedés elleni védőbevonattal történő kezelésére, az alkatrészek külső és belső oldalán egyaránt. Ezzel a fakezelési módszerrel pontosan be kell tartani a bevonat gyártójának utasításait. A végső bevonathoz használjon jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező időjárásálló pácot, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. Ugyanakkor a máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a pácban elegendő színpigment legyen, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon semmilyen lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkarendjét. Teljes száradás és szellőzés után vigye fel a következő bevonatot. A fa alapos védelmével alapvetően befolyásolja a megvásárolt termék élettartamát. A felületvédelmet rendszeresen meg kell ismételni (a festékgyártó utasításai szerint).

Tárolás összeszerelés előtt:

Figyelem, az anyagot tartalmazó csomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződéstől. Ezért a végső összeszerelésig az épületgarnitúrát száraz helyen, nem közvetlenül a talajon, az időjárás hatásaitól (nedvesség, nap, stb.) védve tároljuk. Ne tárolja fűtött helyen!

Szállítás:
Személyes átvétel kirendeltségeinken lehetséges, azonban nagy súlyra és megfelelő utánfutó igényére, vagy lehetőleg kiszállításra (pl. tranzit) számíthatunk. Szállításunk megrendelése esetén a játszóteret bontott állapotban a lehető legközelebb szállítjuk ingatlana határához. A terméket egy teherautó mellé helyezzük el, amely a lehető legközelebb érkezik az Ön által megadott címhez. Az összeszerelt termék további kezelését (pl. az összeszerelés helyétől a kertig, a garázsig) a vevőnek kell megoldania, a fuvarozó nem biztosítja a termék további mozgását. A kirakodás során a vevő közreműködése szükséges. Mindenekelőtt a nagyobb termékeknél előre vegye figyelembe, hogy a csomagolt termék több, több száz kg össztömegű raklapot is jelenthet!

Figyelmeztetés:

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk = az összeszerelést csak az összeszerelési útmutató szerint végezze
  • a képen látható termék további kiegészítőket vagy elemeket tartalmazhat, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
  • ez a termék csak nem kereskedelmi célú otthoni használatra készült

Súbory

Kategória játszóterek gyerekeknek
Tömeg kg
Szín fa színű
Külméret szélesség 4,15m
Külméret hossza 2,64m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Beépített terület 10,95m2
Külméret magasság 2,59m
Szerkezet anyaga fa
Gyermekek ajánlott kora 3-12 éves korig
Játék torony igen
Baba hinta igen
Beleértve a diát igen
Kinek szánták a terméket unisex
Impregnálás nem
A talajhorgonyok ajánlott száma 8db

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek