Barion Pixel

komposztáló LANITPLAST S730 LG2399

Komposztálók | Kód: LG2399

Fa komposztáló, külső méretek sz 100 x h 100 x ma 68 cm, természetes fa 18 mm, nyomás impregnálás , 480 L.

Elérhetőség
Raktáron (29 db)
48 órán belül szállítjuk
43 517 Ft
34 265 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 41118 bodov.

Fa komposztáló. A fát nyomás impregnálással kezelik a penész ellen, de javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint).

Alapvető funkciók:

  • design természetes fa 18 mm vastag
  • nyomás impregnálás penész ellen - zöldes színű
  • rendkívül gyors összeszerelés
  • külső méretek Sz 100 x M 100 x Ma 68 cm

Felület kidolgozása:
A gyártás során nyomással impregnált fát használtak. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. Hígított nagynyomású impregnáló sókat nyomnak a fa belső szerkezetébe egy ipari nyomókamrában, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír az eljárás végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Eleinte gyakran penésznek minősül. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen fa gyantás komponenseivel kombinálódik. Ezek a pontok végül eltűnnek és felismerhetetlenné válnak. A felszínen lévő sókristályokat a gondos nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A mechanikus tisztítás gyakran elegendő azok eltávolításához. Súrolja az erősen érintett területeket háztartási klórtisztítóval. A penész pöttyök csak a fa felületén vannak, és a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonságai.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval (megelőzés elleni védelem a kiégés és a penész ellen) kell kezelni. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező foltot a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A faimpregnálószernek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a fa impregnálószer elegendő szín pigmentet tartalmaz, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes tűlevelű fa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. Vigyen fel egy másik réteget a tökéletes szárítás és szellőzés után. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a fatermék élettartamát !!

Értesítés:
  • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket
  • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:

  • csomag 100 x 100 x 68 cm / 27 kg

Súbory

Tömeg 28 kg
Szín fa színe
Külméret szélesség 1,00 m
Külméret hossza 1,00 m
Köbtartalom 480 L
Gyártó SOLID Belguim
Külméret magasság 0,68 m
Szerkezet anyaga faanyag
Termékkód komposztálók
Krajina pôvodu Belgium

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2399 0
Raktár Pozsony LG2399 29
Raktár Szlovákia LG2399 0
Raktár Szlovákia 7 LG2399 0
Raktár Szlovákia 8 LG2399 0

Kapcsolódó termékek