Barion Pixel

magaságyás JUWEL TIMBER BALCONY LG2459

Magaságyás JUWEL TIMBER, beleértve a műanyag kádat, méretek<b> sze 60 x m 130 x má 40 cm</b>, műanyagból.

Az értékesítés véget ért

Gyártó - JUWEL, AUSZTRIA

Az osztrák JUWEL cég a kerti mini üvegházak prémium modelljeit gyártja ötlettel és a legjobb minőségű modern anyagokból. Például. az erős UV szűrőnek köszönhetően a polikarbonát üvegezésre 10 év szerződéses garancia vonatkozik a jégeső általi törhetetlenségre. A JUWEL cég hosszú élettartamú, kiváló terméket kíván kínálni vásárlóinak, szuper minőségben. Ez a fő oka annak, hogy a JUWEL melegágyak nem hasonlíthatók össze a rendkívül olcsó ázsiai versenytársakkal, ahol egy ilyen ultraolcsó melegágyat még a földhöz sem lehet horgonyozni, és gyakorlatilag esélye sincs egyetlen kertészeti szezon "túlélésére" (valójában csak a első nagyobb vihar).

A JUWEL TIMBER BALCONY virágágyás gyönyörű formatervezési kellék lehet bármilyen erkély számára, és gyógynövények forrásaként is szolgálhat a konyhájához. A virágágyás két réteg műanyag "kövek" falából, egy műanyag "kádból" és egy túlfolyó tömlőből áll a víz számára. A virágágyás kerülete falának magassága egy másik réteg "kövekkel" állítható be (opcionális tartozék).

A virágágy vízálló káddal rendelkezik, és elhelyezhető kívül az erkélyen / teraszon, vagy a lakásban vagy a télikertben. Bőséges talajmélység 20 cm különféle gyógynövények és növények számára, 40 liter vízellátás túlfolyással. Moduláris rendszerének köszönhetően - egyedülálló a piacon - ez a virágágyás további emeletekkel megemelhető. A szabványos fal magassága 40 cm (lehet 60 és 80 cm-es). A virágágyás anyaga gyönyörű fa kialakítású (különféle formatervezési díjak nyertese). Az egyes elemek a virágágyás csak pattannak egymást anélkül, szerszámok használata. A JUWEL TIMBER BALCONY virágágyás szintén környezetbarát, mivel tiszta újrahasznosítható polietilénből készül, veszélyes adalékok nélkül, nehézfémek vagy BPA használata nélkül. Ezenkívül az egyes "kövek" jelentős szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A hideg évszakra a virágágyás műanyag hőszigeteléssel felszerelhető (opcionális kiegészítő - JUWEL BIO-PROTECT 130/60 melegágy).

Előnyök egy pillanat alatt:

  • virágágy vízálló káddal
  • beltéri és kültéri használatra
  • rendkívül gyors összeszerelés
  • további "kövek" rétegek lehetősége
  • méretei 60 x 130 x 40 cm
  • lehetőségét, hogy rögzítse a JUWEL BIO-Protect 130/60 melegágya a tetején a virágágyás a hidegebb időszakban

JUWEL - MŰKÖDIK !!!

Kategória magaságyás
Tömeg 16 kg
Szín szürke
Külméret szélesség 0,60 m
Külméret hossza 1,30 m
Gyártó JUWEL
Beépített terület 0,8 m2
Külméret magasság 0,40 m
Szerkezet anyaga műanyag
Krajina pôvodu Ausztria

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek