Barion Pixel

magaságyás LANITPLAST POTTING5 (S7289) LG2382

Magaságyások | Kód: LG2382

Magaságyás, mint a lépcső, szé 100 x m 100 x ma 40 cm, fenyőfa 16 mm, fa impregnálás, geotextília, alja nélkül.

Elérhetőség
Raktáron (26 db)
48 órán belül szállítjuk
49 557 Ft
39 021 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 46826 bodov.

Megemelt virágágyás, mint a lépcső LANITPLAST POTTING emelt ágya tökéletes megoldást kínál gyógynövényeinek vagy virágainak elhelyezésére. Virágok, gyógynövények, zöldségek, mindet szabadon elhelyezheti gyakorlatilag bárhol a kertben. A virágágyás természetes kialakítású, 16 mm vastag fenyőprofilokból készül, így mindenképpen alkalmazkodik kertjéhez. A fát nyomás impregnálással kezelik a penész ellen, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezelje (az Ön választása szerint). A felvetett virágágyás bélelt geotextília benne. A virágágyásnak nincs alja. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. A virágládának nincs alja.

Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.

Alapvető funkciók:

 • természetes fenyőfa kialakítása
 • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű
 • belső tér geotextília
 • profilvastagság 16 mm
 • rendkívül gyors összeszerelés
 • a virágládának nincs alja
 • külső méretek szé 100 x m 100 x ma 40 cm
 • belső méretek 3 lépés szé 84 x ma 28 cm

Értesítés:

 • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket
 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:

 • csomag 112 x 120 x 35 cm / 21 kg

Súbory

Kategória magaságyás
Tömeg 20kg
Szín fa színe
Külméret szélesség 1,00m
Külméret hossza 1,00m
Gyártó LANIT PLAST
Beépített terület 1,00m2
Külméret magasság 0,40m
Szerkezet anyaga faanyag 16 mm
Krajina pôvodu Belgium

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2382 0
Raktár Pozsony LG2382 26
Raktár Szlovákia LG2382 0
Raktár Szlovákia 7 LG2382 0
Raktár Szlovákia 8 LG2382 0

Kapcsolódó termékek