Barion Pixel

magaságyás LANITPLAST POTTING7 (S7281) LG2403

Magaságyások | Kód: LG2403

Magaságyás, szé 40 x m 40 x ma 27 cm, fenyőfa 22 mm, fa impregnálás, a virágláda alja van.

Elérhetőség
Raktáron (17 db)
48 órán belül szállítjuk
44 228 Ft
34 825 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 41790 bodov.

Hordozható hatszögletű megemelt virágágyás. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint) - vagyis egy megfelelő gombaellenes bevonattal. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. A virágágyásnak alja van.

Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.

Alapvető funkciók:

  • természetes fenyőfa kialakítása
  • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű
  • profilvastagság 22 mm
  • a virágágyásnak alja van
  • rendkívül gyors összeszerelés
  • külső méretek szé 40 x m 40 x ma 27 cm

Értesítés:

  • összecsukott állapotban szállítjuk a terméket
  • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:

  • csomag 40 x 40 x 27 cm / 15 kg

Súbory

Kategória magaságyás
Tömeg 24 kg
Szín fa színe
Külméret szélesség 0,40 m
Külméret hossza 0,40 m
Gyártó LANIT PLAST
Beépített terület 0,13 m2
Külméret magasság 0,27 m
Szerkezet anyaga faanyag 22 mm
Krajina pôvodu Belgium

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2403 0
Raktár Pozsony LG2403 17
Raktár Szlovákia LG2403 0
Raktár Szlovákia 7 LG2403 0
Raktár Szlovákia 8 LG2403 0

Kapcsolódó termékek