Barion Pixel

melegágy LANITPLAST NATUR 80/60 (S7257) LG2387

Klasszikus fa melegágy, szé 60 x h 80 x ma 30 cm , természetes fenyőfa 12 mm, belső geotextília, polikarbonát üvegezés.

Elérhetőség
Raktáron (23 db)
48 órán belül szállítjuk
57 727 Ft
45 454 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 54545 bodov.

A klasszikus fa melegágyas LANITPLAST NATUR 80/60 (S7257) tökéletes megoldást kínál gyógynövényeinek vagy virágainak elhelyezéséhez. Virágok, gyógynövények, zöldségek, mindet szabadon elhelyezheti gyakorlatilag bárhol a kertben. A virágágyás természetes kialakítású, fenyőprofilokból készül, így mindenképpen alkalmazkodik a kertjéhez. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint) - pl. gombaellenes bevonat plusz folt. A melegágy belső terét geotextíliák szegélyezik. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását.

Felület kidolgozása:
A gyártás során nyomással impregnált fát használtak. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. Hígított nagynyomású impregnáló sókat nyomnak a fa belső szerkezetébe egy ipari nyomókamrában, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír az eljárás végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Eleinte gyakran penésznek minősül. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen fa gyantás komponenseivel kombinálódik. Ezek a pontok végül eltűnnek és felismerhetetlenné válnak. A felszínen lévő sókristályokat a gondos nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A mechanikus tisztítás gyakran elegendő azok eltávolításához. Súrolja az erősen érintett területeket háztartási klórtisztítóval. A penész pöttyök csak a fa felületén vannak, és a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonságai.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval (megelőzés elleni védelem a kiégés és a penész ellen) kell kezelni. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező foltot a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A faimpregnálószernek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a fa impregnálószer elegendő szín pigmentet tartalmaz, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes tűlevelű fa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. Vigyen fel egy másik réteget a tökéletes szárítás és szellőzés után. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a fatermék élettartamát !!

Alapvető funkciók:

 • gazdag termés az ideális mikroklímának köszönhetően
 • azonnali szellőzés a felső szellőzőablakon keresztül
 • cellás polikarbonát üvegezés 4 mm
 • 12 mm vastag természetes fenyőfa
 • a fát nyomás ellen impregnálással - zöldes színnel kezelik
 • rendkívül gyors összeszerelés
 • külső méretek 60 x mély 80 x mag 30 cm
Értesítés:
 • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket
 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:

 • csomag 81 x 68 x 20 cm / 6 kg

Súbory

Tömeg 6 kg
Szín fa színe
Külméret szélesség 0,6 m
Külméret hossza 1,2 m
Gyártó LANIT PLAST
Beépített terület 0,72 m2
Külméret magasság 0,3 m
Szerkezet anyaga fa
Krajina pôvodu Belgium

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2387 0
Raktár Pozsony LG2387 23
Raktár Szlovákia LG2387 0
Raktár Szlovákia 7 LG2387 0
Raktár Szlovákia 8 LG2387 0

Kapcsolódó termékek