Barion Pixel

Önsterilizáló légzőkészülék Respilon® VK RespiPro vírusok ellen 10 db M-es méret

Az FFP2 Respilon® RespiPro Carbon légzőkészülék (3 db) A nanoszálas membránnak köszönhetően kiszűri a vírusok, baktériumok, allergének, szennyeződések (szilárd és folyékony), pollen, szmog és szagok akár 99,9%-át.

Az értékesítés véget ért

A Respilon® RespiPro Carbon FFP2 légzésvédő Respilon® nanoszálas membránt tartalmaz, amely vékony szálak rendkívül sűrű hálózatából áll. Ezek a szálak még a legkisebb szilárd és folyékony részecskék átjutását is megakadályozzák.

Mindkét irányban működik – védi viselőjét és környezetét. Alkalmas vírusok, bakteriális fertőzések elleni védekezésre, de allergiások, valamint fertőzésveszélyes munkahelyi egészségvédelemre is: orvosok, mentősök, mentősök, egészségügyi laboratóriumi dolgozók védelmére, vagy ahol fennáll a légúti fertőzés veszélye. részecskék károsodása. Ergonomikus formája van, amely a formálható súlynak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arcra.

Megfelel a szabványoknak és szabványoknak: EN 149: 2001 + A1: 2009, GB2626 / 2006 és KN95. Tesztek és tanúsítások: VÚBP - FFP2, Nelson Labs - VFE, Nelson Labs - BFE, Nelson Labs - BP, GB2626, SGS N95 / 99.

Használata: Ha a Respilon RespiPro Carbon FFP2 légzésvédőt por, szmog vagy pollen elleni védelemként használja, akkor a Respilon RespiPro Carbon légzőkészüléket többször is használhatja, amíg meg nem változtatja a színét (pl. sárgás színű, ha felkapja a pollen). Ha légzőkészüléket használ vírusok és baktériumok elleni védelemként, például járvány idején, javasoljuk, hogy a légzőkészülék arcról történő minden eltávolítása után mindig vegyen fel új légzőkészüléket. A megfelelő méret kiválasztásához használja a galériánkban található táblázatot. Csehországban fejlesztették ki.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek