Barion Pixel

Trambulin Marimex Standard 183 cm rózsaszín + belső védőháló + létra ZADA

Az értékesítés véget ért
A Marimex trambulin nagyszerű kiegészítője minden kertnek. A gyerekek szeretnek ugrálni a trambulinon, a felnőttek pedig könnyen edzenek ugrás közben - a teherbírása akár 75 kg. Három U alakú láb biztosítja a tökéletes stabilitást.

Fényvisszaverő felület
A fényvisszaverő felület anyaga az egyik legjobb a piacon. A felület speciális polipropilénből készül, UV védelemmel, amely hosszú élettartamot garantál. A speciális sima felület megakadályozza a bőr kopását az ütés hatására.

Belső biztonsági háló
A belső védőhálót közvetlenül a csomagban találja, nem kell külön megvásárolnia. A belső biztonsági háló biztonságosabb, mint a külső háló - megakadályozza, hogy a rugós részbe ugorjon. A bejárati rész három csattal van rögzítve. amelyek megakadályozzák a kiesést. A rudakat puha habból készült védőhüvely borítja. A trambulin lábai különállóak és növelik az egész trambulin stabilitását. A trambulinlábak és a háló csatlakozása speciális kapcsokkal van rögzítve.

A biztonsági elemek anyaga és összetétele
Csövek és állványok: horganyzott acél
Ugró felület: PP (polipropilén)
Védőháló: PE (polietilén)
Az ugrófelület védőszegélye: EPE (expandálható polietilén) + belső bélés: PE (polietilén)

Biztonság
A trambulinokat megerőltető fizikai tevékenységekre tervezték, ezért hangsúlyozzuk biztonságukat és megbízhatóságukat. A minőségi anyagok és a korszerű gyártási technológiák felhasználása trambulinjainkat a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbbak közé sorolja a szlovák és cseh piacokon.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek