Barion Pixel

Trambulin Marimex Standard 244 cm + védőháló + lépcsők INGYENES

Marimex | Trambulin védőhálóval | Kód: 19000080
Elérhetőség
Pillanatnyilag nincs raktáron
telefonon egyeztetjük a szállítás időpontját
49 651 Ft
39 095 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 46914 bodov.

A Marimex trambulin remek kiegészítője minden kertnek. A gyerekek imádnak ugrálni a trambulinon, a felnőttek pedig könnyen edzhetnek ugrás közben - a teherbírás akár 100 kg is lehet. A tökéletes stabilitást három U alakú láb biztosítja.

Tükröző felület:
A fényvisszaverő felület anyaga az egyik legjobb a piacon. A felület speciális polipropilénből készül, UV védelemmel, amely garantálja a hosszú élettartamot. A speciálisan nem koptató (sima) felületkezelés megakadályozza a bőr kopását ütéskor.

Belső biztonsági háló:
A belső védőhálót közvetlenül a csomagban találja, nem kell külön megvásárolnia. A belső védőháló biztonságosabb, mint a külső háló - megakadályozza a hozzáférést a rugós részbe. A bejárati terület három csatdal van rögzítve, és megakadályozza a kiesést. A rudakat lágyított habból készült védőhüvelybe csomagolják. A trambulin lábai külön vannak, és növelik az egész trambulin stabilitását. A trambulin lábszárainak és a hálónak a csatlakoztatása speciális kapcsokkal van rögzítve.

A biztonsági elemek anyaga és összetétele:
- csövek és rugók: horganyzott acél
- ugrófelület: PP (polipropilén)
- biztonsági háló: PE (polietilén)
- az ugrófelület védőszéle: EPE (bővíthető polietilén) + belső bélés: PE (polietilén)

Paraméterek:
- trambulin átmérője: 244 cm
- ugrófelület átmérője: 203 cm
- magasság háló: 218 cm
rugók száma: 48
- terhelhetőség: 100 kg
- a csomag mérete: 130 x 44 x 26 cm; 42 kg

Biztonság:
A trambulinokat nehéz fizikai tevékenységekhez tervezték, ezért hangsúlyozzuk biztonságukat és megbízhatóságukat. A minőségi anyagok és a modern technológiák felhasználása a gyártásban trambulinjainkat a szlovák piacon a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbbak közé sorolja.

Trambulin biztonsági tanúsítvány:
Minden trambulinunk megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, és az Intertek tesztelő laboratórium tanúsítvánnyal rendelkezik.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek