Barion Pixel

Trambulin Marimex FreeJump 183 cm + biztonsági háló és rögzítőkészlet INGYEN

Marimex | Trambulin védőhálóval | Kód: 19000106
Elérhetőség
Kiszállítás 7 napon belül
néhány esetben korábban
240 132 Ft
189 080 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 226896 bodov.

A Marimex FreeJump trambulin jelenleg a legbiztonságosabb csatlakozási megoldást kínálja a piacon, mivel a védőháló és a trambulin ugrófelülete közötti rés cipzárral van kitöltve. A hagyományos rugókat speciális acélból készült hajlékony rudak váltják fel, amelyek nagy szívóssággal jeleskednek. Előny még a tartószerkezetre 5 év, a fényvisszaverő felületre és a hálóra 3 év szabványon felüli garancia.

A Marimex FreeJump trambulin előnyei
A hagyományos rugókat speciális acélból készült hajlékony rudak váltják fel, amelyek nagy szívóssággal jeleskednek.
A biztonsági háló és a trambulin ugrófelülete közötti rés cipzárral van kitöltve. Jelenleg ez a legbiztonságosabb csatlakozási megoldás a piacon.
Az U alakú lábak hárompontos tartószerkezettel vannak felszerelve a nagyobb stabilitás és biztonság érdekében.
Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy a trambulin átmérőjének 100%-át ugráshoz használja, miközben a magas biztonsági és stabilitási követelményeket is betartja.
Szabványon felüli garancia 5 év a tartószerkezetre és 3 év a fényvisszaverő felületre és hálóra.

Fényvisszaverő felület
100% trambulin átmérő = 100% ugróterület. Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy a trambulin átmérőjének 100%-át ugráshoz használja, miközben a magas biztonsági és stabilitási követelményeket is betartja. A felfüggesztési rendszer a trambulin ugrófelülete alatt található. A visszaverő felület anyaga speciálisan szőtt anyagból készült. Az ugrófelületet 3 millió ütésre tesztelték.
Belső biztonsági háló
A belső védőhálót közvetlenül a csomagban találja, nem kell külön megvásárolnia. A belső biztonsági háló biztonságosabb, mint a külső háló - megakadályozza, hogy a rugós részbe ugorjon. A biztonsági háló és a trambulin ugrófelülete közötti rés cipzárral van kitöltve. Jelenleg ez a legbiztonságosabb csatlakozási megoldás a piacon. A biztonsági háló megakadályozza, hogy kiessen. A rudakat puha habból készült védőhüvely borítja. A trambulin lábai különállóak és növelik az egész trambulin stabilitását. A trambulinlábak és a háló csatlakozása speciális kapcsokkal van rögzítve.

Biztonság
A trambulinokat megerőltető fizikai tevékenységekhez tervezték, ezért hangsúlyozzuk biztonságukat és megbízhatóságukat. A minőségi anyagok és a modern technológia gyártása során trambulinjainkat a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbbak közé sorolja a szlovák piacon.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek