Barion Pixel

üvegház LANITPLAST KYKLOP 2x4 m PC 4 mm LG1544

Szélesség 200 - 239 cm | Kód: LG1544

Acél üvegház, sz 2 x h 4 m, ezüst színű, polikarbonát 4 mm, üvegház területe 8 m2.

Elérhetőség
Raktáron (50 db)
48 órán belül szállítjuk
257 330 Ft 270 874 Ft
202 622 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 243146 bodov.

üvegházi tömítés LANITPLAST 10 m LG3209
+ INGYEN termékhez
üvegházi tömítés LANITPLAST 10 m LG3209

Összeszerelés Csehországban - LANIT PLAST, s.r.o. - (polikarbonát Nagy-Britannia, fémváz Ukrajna)

Robusztus és könnyen telepíthető KYKLOP kerti üvegház. Az üvegház burkolata prémium brit kettős falú hőszigetelő polikarbonát MARLON LONGLIFE. Az üvegházhoz nincs szükség konkrét alapra. A KYKLOP polikarbonát kerti üvegház üvegszigetelő tulajdonságokkal és kiváló hóállósággal szembeni ellenálló képességgel rendelkezik.

Rövid leírás:

 • boltíves üvegház sz 2,00 x h 4,00 x ma 2,05 cm
 • 4 mm vastag polikarbonát
 • területe 8 m2
 • 2x egyszárnyú osztott ajtó (a felső szárny ablakként is használható) 70 x 170 cm szélességgel
 • metál ezüst színű

Építés - az üvegház felépítését horganyzott omega profilokból csavarják, vastagsága 0,70 - 0,85 mm. A profilok anyaga horganyzott. A tartóívek egyes bordái csak 60 - 80 cm-re vannak egymástól, ami ennek az üvegház-modellnek nagy előnye a piacon lévő többi termékhez képest. A boltívek kis távolsága garantálja az egész üvegházszerkezet nagy teherbírását. Az üvegház elülső és hátsó elülső oldalán beépített dupla ajtók vannak, így mindkét oldalon át lehet járni az üvegházban. Ha kinyitja az ajtó felső részét az üvegház mindkét végén, akkor az egész üvegház kényelmes szellőzését biztosítja, anélkül, hogy gyermekek vagy háziállatok hozzáférnének hozzá. Ha nem szeretné az üvegház hátsó részén elhelyezni a második ajtót, lehetőség van szellőző ablak elhelyezésére a falba, amelybe a LANITPLAST automatikus nyitó (opcionális tartozékként) felszerelhető.

Polikarbonát - Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin - UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.

A szállítás teljes tartószerkezetet és polikarbonát lapokat tartalmaz. Számos színvonalon felüli kiegészítőt lehet vásárolni az üvegházhoz - polcokat, hőmérőket, higrométereket, automatikus ablaknyitókat, öntöző berendezéseket, elektromos ellenállású padlófűtést.

Az üvegháznak nincs szüksége alapozásra, mert az üvegház felépítése készen áll a földbe süllyesztésre körülbelül 25 cm mélységig.

Fontos figyelmeztetés:

 • Figyelem - az üvegház ezen modelljével le kell vágni a táblákat az elülső és a hátsó felület pontos méreteihez a mellékelt polikarbonát táblákról a mellékelt utasítások szerint.
 • Ha tégla vagy beton alapot kíván építeni (még akkor is, ha a Cyclops üvegházat közvetlenül a földbe telepítik), akkor az alapot csak az üvegház megvásárlása és az acélalap (vagy üvegházszerkezet) felszerelése után építse meg. Az üvegház feltüntetett méretei az üvegház maximális külső méretei, és nem használhatók az alapozás mérésére és építésére.
 • Természetes műtrágyák (ló / tehén trágya, tyúkok stb.), mesterséges műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtó szerek és egyéb vegyszerek használata esetén előfordulhat, hogy az üvegház üvegrészei (talp, csavarok stb.) korróziót okozhatnak.
 • Figyelem - a szállított csomag egy raklapon lévő magas henger atipikus formája. A csomag magassága 220 cm.

További információ:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
 • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

A csomag méretei:

 • csomag 80 x 80 x 220 cm / 70 kg

Súbory

Kategória boltíves üvegház
Tömeg 70 kg
Szín ezüst
Külméret szélesség 2,00 m
Külméret hossza 4,00 m
Beépített terület 8 m2
Külméret magasság 190 m
Ajtó zsanérokon egyszárnyú
Ajtó szélesség 0,70 m
Ajtó magasság 1,70 m
Szerkezet anyaga acél üvegház
Üvegezés anyag polikarbonát 4 mm
Úvegezés garancia a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen
Az üvegház íveinek távolsága 0,70 m

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG1544 0
Raktár Pozsony LG1544 50
Raktár Szlovákia LG1544 0
Raktár Szlovákia 7 LG1544 0
Raktár Szlovákia 8 LG1544 0

Kapcsolódó termékek