Barion Pixel

Whirlpool medence MSPA Ottoman C-OM061

Marimex | Jakuzzi | Kód: 11400249
Elérhetőség
Kiszállítás 7 napon belül
néhány esetben korábban
167 912 Ft
132 214 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 158657 bodov.

Termékleírás:
Kialakítását tekintve az MSpa Ottoman C-OM061 egy nagyon szép és nagyméretű, akár 6 fős felfújható pezsgőfürdő. A pezsgőfürdő belső fóliája antibakteriális szövetet tartalmaz, amely akár 99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását.

Előnye a 138 légfúvóka és a hatékony vízmelegítés. A vezérlőegység belsejébe egy UV LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra van beépítve, amely biztosítja, hogy az Mspa-ban minden csepp víz állandó védelem alatt álljon.
A pezsgőfürdő paraméterei
Létszám: 6 felnőtt
Belső átmérő: 160 cm
Külső átmérő: 204 cm (vízzel való feltöltés után, tűrés ± 5%)
Magasság: 70 cm
Vízmennyiség: 930 l
Fúvókák: 138 légfúvóka
Air Jet Massage - 360 fokos légsugaras rendszer több ezer légbuborékkal tölti meg a pezsgőfürdőt, az egyenletesen elhelyezett fúvókák a buborékokat a pezsgőfürdő közepe felé engedik ki, egyenletes teljes test relaxációs élményt teremtve.
Fűtési hőmérséklet tartomány: max. 40°
Vízmelegítő teljesítmény: 1500 W
Buborékos masszázs teljesítmény: 600 W
Tápellátás: 220-240V / 50Hz
Vízmelegítési sebesség: 1,2 - 1,8 °C/óra.
Szűrőszivattyú: 35 W / 1325 l / óra.
Tápkábel hossza: 5 m.
A vezérlő- és szűrőegység a pezsgőfürdő burkolatába van beépítve
Az MSpa Ottoman C-OM061 mobil pezsgőfürdő jellemzői
Kabát színe: világosszürke
Külső anyag: PVC RhinoTech Premium - tartós és stabil, sötétszürke színű
UV lámpa
SMART szűrőrendszer
JEGMENTESÍTÉS
Antibakteriális felület
Energiatakarékos időzítő
Whisper Quiet Tech
COMFORT távirányító
UV lámpa
A vezérlőegységbe egy UVC LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra van beépítve, amely biztosítja, hogy az Mspa minden cseppje folyamatos védelem alatt álljon - függetlenül attól, hogy fürödnek-e benne emberek vagy sem. A tesztek kimutatták, hogy ez a lámpa a baktériumok 52%-át képes elpusztítani 4 óra alatt. Az UV LED lámpa nem károsíthatja a szemet vagy a bőrt, mert teljesen be van zárva a pumpába. Az UVA vagy UVB sugárzással ellentétben az UVC nem befolyásolja az élettartamot. Az UVC sugárzás hullámhosszát gondosan úgy állítják be, hogy az ne befolyásolja a fürdő többi részének élettartamát. Ennek az UVC rendszernek a fogyasztása nagyon alacsony.

SMART szűrőrendszer
A SMART szűrőrendszer értesíti Önt a patron cseréjéről vagy tisztításáról.
JEGMENTESÍTÉS
A vadonatúj JÉGGÁTLÓ rendszer folyamatosan figyeli a pezsgőfürdőt, és biztonságos hőmérsékletet tart fenn. Ha a víz hőmérséklete 1 °C alá csökken, a fűtés automatikusan elindul, amíg a víz hőmérséklete 3 °C-ra nem emelkedik. Ez megakadályozza a víz befagyását, és megóvja a keringtető rendszert, a szivattyút és a csöveket a sérülésektől.Amikor a külső hőmérséklet 4 °C alá süllyed, a felfújás előtt 24 órán át meleg helyiségben kell akklimatizálni a medencét. Felfújás után azonnal fel kell tölteni vízzel és be kell kapcsolni a fűtést.
Antibakteriális felület
A pezsgőfürdő belső bélése antibakteriális szövetet tartalmaz, amely baktériumölő összetevőt szabadít fel, amely az ISO 22196:2011 szabvány szerint 99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását.
Energiatakarékos időzítő
Szeretne egy meleg és hangulatos pezsgőfürdőt pontosan akkor, amikor szüksége van rá? Nincs mit. Most beállíthatja azt az időpontot, amikor a pezsgőfürdőnek fel kell ébrednie és el kell kezdenie a fűtést. Egy új fejlesztésű integrált chip segítségével a vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy beállítsa azt az időpontot, amikor a fűtést a következő 99 órában be kell kapcsolni.
Whisper Quiet Tech
A többi pezsgőfürdő márkától eltérően az Mspa nagyon csendes motorral rendelkezik. A vezérlőegységnek a pezsgőfürdő testében történő elhelyezése a zajelnyelő habbal kombinálva a zajt a versenytárs termékekkel összehasonlíthatatlan szintre csökkentheti.
SPA kiegészítők (a fürdőcsomag részét képezik):
pezsgőfürdő kábeles távirányítóval
csatos kád fedő
2x szűrőbetét fedéllel
felfújható tömlő nyomásmérővel
leeresztő szelep adapter
foltkészlet
használati útmutató

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek