Barion Pixel

WPC padlóburkolat a G21 PAH 882 kerti tárolóhoz, Eben

G21 | Kiegészítők | Kód: 63900178

A WPC padlóburkolat a G21 PAH 882 kerti tárolóhoz, Eben színben tartós, karbantartást nem igénylő WPC anyagból készül. A könnyű összeszerelésének, szép kialakításának és az elfogadható árának köszönhetően tökéletes választás.

Elérhetőség
Kiszállítás 7 napon belül
néhány esetben korábban
173 391 Ft
136 528 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 163834 bodov.

A G21 PAH 882, Boston 882 kerti házhoz tartozó padlóburkoló Eben színben, tartós, karbantartást nem igénylő WPC anyagból készül. A könnyű összeszerelésének, szép kialakításának és az elfogadható árának köszönhetően tökéletes választás.

A WPC padlóburkolat előnyei

  • Könnyű összeszerelés
  • Pontosan a ház méreteihez passzoló padlóburkolat
  • Ellenálló és karbantartást nem igénylő
  • Szebbé teszi a kerti ház enteriőrjét

A G21 WPC padlóburkolat a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét és praktikus megoldást jelent. Tartós, ellenáll minden hőmérséklet-ingadozásnak és megőrzi tulajdonságait, beleértve a színét is

Mi az a WPC anyag?

A WPC (wood plastic components) rövidítés a termék összetételére, azaz 60% farost és 40% műanyag tartalommal. A nyomás és a hő (extrudálás) hatására olyan tartós és karbantartást nem igénylő anyag jön létre, amely rendkívül praktikus és sokféleképpen felhasználható.

Hosszantartó padlóburkolat fa dekorban

Ezen anyag tulajdonságai elérik az egzotikus fákból készült deszkák tulajdonságait, ugyanakkor lényegesen megfizethetőbbek. A G21 rendszerrel fektetett padlók tehát kívülről fának tűnnek, de a faburkolatokkal ellentétben nem igényelnek további karbantartást vagy festést. A klasszikus műanyaghoz képest nagy a színtartóságuk és jobban ellenállnak a hőmérséklet-ingadozásoknak.

Melyek a fő előnyök?

Karbantartást nem igényel - az anyagot nem szükséges különféle bevonatokkal védeni, vagy kezelni, és vízzel könnyen tisztítható.

Időtálló - a WPC anyagból készült burkolat teljes egészükben vannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek "csomók".

Költségmegtakarítás

Biztonságos és csúszásmentes felület

Specifikációk

  • Anyag: WPC
  • Szín: Eben

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek