Barion Pixel

Whirlpool medence MSPA Otium M-OT062

Marimex | Jakuzzi | Kód: 11400272
Elérhetőség
Pillanatnyilag nincs raktáron
telefonon egyeztetjük a szállítás időpontját
354 832 Ft
279 395 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 335274 bodov.Az MSPA Otium M-OT062 négyzet alakú felfújható pezsgőfürdő a légfúvókákon kívül 6 hidromasszázs fúvókával is rendelkezik, amelyek frissítő masszázst kínálnak állítható irányú és nyomásszinttel. Ebben a pezsgőfürdőben akár 6 személy is kényelmesen elfér. Előnye például a gyors, 40 fokos fűtési rendszer, a változtatható buborék-sebesség, az UVC technológia, az energiatakarékos időzítő, az intelligens szűrőrendszer és a csúszásmentes fenék.


Előnyök az MSPA Otium M-OT061 modellel szemben:
A szűrőszivattyú teljesítményének növekedése 36%-kal: 1325 l/h -> 1800 l/h
Biztonságosabb használat: a TURBOFAN kialakításnak köszönhetően az idegen tárgyak gyorsabban haladnak át az áramkörön
Hosszabb élettartam: az új megerősítés 10 000 órás élettartamot biztosít folyamatos üzemben
A pezsgőfürdő paraméterei
Létszám: 6 felnőtt
Belső mérete: 145 x 145 cm
Külső méretek: 185 x 185 cm (vízzel való feltöltés után, tűrés ± 5%)
Magasság: 68 cm
Vízmennyiség: 930 l
Fúvókák: 125 légsugár + 6 vízsugár
Levegősugaras masszázs - 360 fokos légsugaras rendszer több ezer légbuborékkal tölti meg a pezsgőfürdőt, az egyenletesen elhelyezett fúvókák a buborékokat a pezsgőfürdő közepe felé engedik, egyenletes teljes test relaxációs élményt hozva létre.
A hidromasszázs fúvókák állítható irányú és nyomásszintű vízsugarakkal frissítő masszázst kínálnak. Javítja az alvás minőségét azáltal, hogy oldja a stresszt és a merev ízületeket és izmokat, ami csökkenti az éjszakai órákban fellépő kényelmetlenséget. A Muse sorozat 3 készletet (6 vízsugarat) kínál a pezsgőfürdő kerülete mentén.
Szűrőegység: beépített
Fűtési hőmérséklet tartomány: max. 40°
Vízmelegítő bemenet: 1500 W
Gyöngymasszázs teljesítmény: 720 W
Változtatható buborék sebesség:
1. szint: 300W
2. szint: 500W
3. szint: 720W
Tápellátás: 220-240V / 50Hz
Vízmelegítési sebesség: 1,5 – 2°C/óra
Szűrőszivattyú: 600 W / 1800 l / óra
Tápkábel hossza: 5,1 m
A vezérlő- és szűrőegység a pezsgőfürdő burkolatába van beépítve
Az MSpa Otium M-OT062 mobil pezsgőfürdő jellemzői
A héj színe: kék
Külső anyag: RhinoTech Premium PVC - tartós és tartós, szürke színű
UV lámpa
SMART szűrőrendszer
JEGMENTESÍTÉS
Antibakteriális felület
Energiatakarékos időzítő
Whisper Quiet Tech
Csúszásgátló alsó
Ozonátor (5,5 W, 30-50 mg/óra)
Felfújható huzat
M-one gyorsfúvó funkció
MUSE távirányító
A vezérlő- és szűrőegység a pezsgőfürdő burkolatába van beépítve
Téli üzem
UV lámpa
A vezérlőegység belsejébe UVC LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra van beépítve, amely biztosítja, hogy az Mspában minden vízcsepp folyamatos védelem alatt álljon - függetlenül attól, hogy fürödnek-e benne emberek vagy sem. A tesztek azt mutatják, hogy ez a lámpa 4 óra alatt képes elpusztítani a baktériumok 52%-át. Az UV LED lámpa nem károsíthatja a szemet vagy a bőrt, mert teljesen be van zárva a pumpába. Az UVA vagy UVB sugárzással ellentétben az UVC nem befolyásolja az élettartamot. Az UVC sugárzás hullámhosszát gondosan úgy állítjuk be. hogy az ne befolyásolja a fürdő többi részének élettartamát. Ennek az UVC rendszernek a fogyasztása nagyon alacsony.


SMART szűrőrendszer
A SMART szűrőrendszer figyelmezteti a patron cseréjére vagy tisztítására.


JEGMENTESÍTÉS
A vadonatúj JÉGGÁTLÓ rendszer folyamatosan figyeli a pezsgőfürdőt, és biztonságos hőmérsékletet tart fenn. Ha a víz hőmérséklete 1°C alá csökken, a fűtés automatikusan elindul, hacsak a víz hőmérséklete nem emelkedik 3°C-ra. Ez megakadályozza a víz befagyását, és így megóvja a keringtető rendszert, a szivattyút és a csöveket a sérülésektől. Ha a külső hőmérséklet 4°C alá süllyed, a felfújás előtt 24 órán át meleg helyiségben kell akklimatizálni a medencét. Felfújás után azonnal fel kell tölteni vízzel és be kell kapcsolni a fűtést.


Antibakteriális felület
A pezsgőfürdő belső fóliája antibakteriális szövetet tartalmaz, amely baktériumölő komponenst szabadít fel, amely az ISO 22196:2011 szabványnak megfelelően 99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását.


Energiatakarékos időzítő
Szeretné, hogy egy meleg és hangulatos pezsgőfürdő pontosan akkor álljon a rendelkezésére, amikor szüksége van rá? Nincs mit. Most beállíthatja azt az időt, amikor a pezsgőfürdő felébred, és elkezdi a fűtést. Egy új fejlesztésű integrált chip segítségével a vezérlőpanel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa azt az időpontot, amikor a fűtést a következő 99 órában be kell kapcsolni.


Whisper Quiet Tech
A többi pezsgőfürdő márkától eltérően az Mspa nagyon csendes motorral rendelkezik. Ha a vezérlőegységet a pezsgőfürdő testébe helyezi a zajelnyelő habbal együtt, a zaj a versenytárs termékekével összehasonlíthatatlan szintre csökkenhet.


Csúszásgátló alsó
A pezsgőfürdő belső fóliájának alját szabályosan elhelyezett kiemelkedések borítják, amelyek további súrlódást biztosítanak, és megakadályozzák a csúszást a kádba való be- és kilépéskor.


Ozonátor
Egyszerűen kapcsolja be az ózongenerátort az Ozone gomb megnyomásával a kezelőpanelen a pezsgőfürdő használata előtt vagy után. Ezzel tökéletes állapotban tartja pezsgőfürdőjét és magát pihenés közben. Az ózon nagyon hatékony fertőtlenítőszer, amely elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és mikrobákat. 50-szer hatékonyabb, mint a klór, és eltávolítja a szagokat, és segít a zavaros víz kristálytiszta vízzé alakításában.


M-one gyorsfúvó funkció
A pezsgőfürdő kicsomagolásától a teljes felszerelésig mindössze egyetlen lépésre van szüksége – egyetlen gomb megnyomására. A telepítés korábbi verziójától eltérően nem kell elforgatni a gombot, nem kell sokáig nyomva tartani a gombot, nem kell ellenőrizni a nyomást a manométeren. A pezsgőfürdő magától elkezd felfújni, és az optimális nyomás elérésekor leáll. Egyszerűen megnyomhat egy gombot, és elmegy.
Nem áll fenn a túlfújás veszélye, mivel a beépített nyomásmérő folyamatosan figyeli a légnyomást, és az optimális nyomás elérésekor automatikusan leállítja a felfújást.


Téli üzem
A pezsgőfürdő működése -5 °C hőmérsékletig garantált. Mind a pezsgőfürdő anyagai, mind a vezérlőelemek, valamint a rendszer működési folyamataihoz kapcsolódó funkciók az alacsony hőmérséklethez igazodnak. A téli pihenés tökéletes élvezetéhez tartsa bekapcsolva a pezsgőfürdőt, és ha nem használja, takarja le kabáttal vagy felfújható huzattal. Ha a külső hőmérséklet 0 °C alá süllyed, a felfújás előtt 24 órán keresztül meleg helyiségben kell akklimatizálni a medencét. Miután a kádat a szabadba vittük, azonnal fel kell fújni, fel kell tölteni vízzel és be kell kapcsolni a fűtést. Extrém hidegben nem javasoljuk a pezsgőfürdő hosszú távú kinti használatát.
SPA kiegészítők (a fürdőcsomag része):
pezsgőfürdő kábeles távirányítóval
pezsgőfürdő burkolat csatokkal
2x szűrőbetét (patron) fedéllel. A pezsgőfürdő működtetéséhez fedővel vagy anélkül használható patronok.
a szűrőpatron alja
felfújható tömlő + kupak nyomásmérővel
leeresztő szelep adapter
hőszigetelő betét
felfújható huzat
összeszerelési kulcs
foltkészlet
használati útmutató

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek