Barion Pixel

Hűségprogram

ÜDVÖZÖLJÜK A BÓNUSZ KLUBBAN!

 

Most TÖBBET adunk Önnek! BÓNUSZ KLUB hűségprogramunk = minden vásárlás árának 3%-át visszaadjuk az ön ügyfélszámlájára. Ez azt szolgálja, hogy minden vásárlást még kedvezményesebbé tegyünk és így versenytársainknál többet nyújtsunk ügyfeleinknek. A BÓNUSZ KLUB működési elve nagyon egyszerű, a vásárlásokért járó pontok gyűjtéséből áll. Kinek szánjuk és hogyan lehetek tag? A BÓNUSZ KLUB-ot regisztrált ügyfeleinknek szántuk. Tagságot egy egyszerű regisztrációval szerezhet a www.kertre.hu honlapunkon, amivel egyúttal Hozzájárulását adja személyes adatainak feldolgozásához a BÓNUSZ KLUB tagság céljaira.

A BÓNUSZ KLUB tagság előnyei:

Árkedvezmények a kiválasztott árukra

Exkluzív ajánlatok a tagok számára

1 pont = 0,03€    

Példa a BÓNUSZ KLUB tagsággal való vásárlásra:

A vásárlás teljes összege 300€ = 300 pontot írunk az Ön tagszámlájára. 300 pont = 9€. Az így megszerzett pontokat nagyon egyszerűen kedvezményre válthatja a legközelebbi megrendeléskor.

Rendszeresen teszünk azonban kínálatunkba 2x TÖBB PONT akciókat is, amikor az Ön megszerzett pontjait mindig megkétszerezzük, így a kedvezmény akár a vásárlás értékének 6%-át is elérheti! Kövesse ezért honlapunkat, vagy tájékozódjon ügyfélszolgálatunknál a +421 948 546 000 az akció legközelebbi indításáról.