Barion Pixel

fából készült kerti ház KARIBU ASKOLA 2 (73059) natur LG1756

Faházak | Kód: LG1756

Faház, falvastagság 19 mm, külső méretek szé 213 x mé 217 cm, a ház külső területe 6,55 m2.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
496 774 Ft
391 161 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 469393 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

A faház alapmodellje az Ön kertjébe. Ez a modell nyeregtetővel és dupla csuklós ajtókkal rendelkezik, mindkét szárnyban egy-egy ablakkal. A ház építőanyaga 19 mm vastag, északi lucfenyőből tökéletesen kifaragott fa profilok. A készletet szétszerelt készletként szállítjuk, ahol a falak egyedi fa profilokból állnak, amelyeket csak össze kell szerelnie és összecsavaroznia, a tető pedig tömör deszkából áll. Ez garantálja a rendkívül egyszerű összeszerelést, amelyet bármelyik barkácsoló elvégezhet.

Rövid leírás:

  • 19 mm vastag fa profilok
  • kétszárnyú, csuklós ajtók, amelyeknek a teljes szabad magassága 139 cm széles x 175 cm magas.
  • 3x ablak minden ajtószárnyban (műanyag üvegezés)
  • az összes szükséges vasalatot tartalmazza
  • a csomag tartalmaz egy nyomóimpregnált, északi fenyőből készült padlórácsot (keretet), amelyre a padló közvetlenül rácsavarozható.

A ház alapja:
Kérjük, hogy a ház alapozásakor KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozógerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztania. Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással a ház tartossága sok évig megmarad. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.

Emelet:
Ha a házat közvetlenül járdára, betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építi, nincs szüksége padlóra. Mi azonban ezt ajánljuk, a felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb, és a padló segítségével sokkal hangulatosabb és tisztább belső teret hozhat létre.A ház alapcsomagjához tartozik egy nyomásimpregnált északi fenyőből készült padlóváz (rács), amelyre a padlót rá lehet csavarozni. A padló építéséhez nem teljesen szükséges az eredeti padlóburkolatot megvásárolni, a padlóvázra rácsavarozhat egy bármilyen alkalmas anyagból (deszkázat, OSB stb.) készült padlót, és a kívánt méretekre vághatja. Az eredeti padlóburkolat megvásárlásával azonban biztos lehet benne, hogy minden "passzol", és megspórolhat magának némi munkát. A padló lerakása akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. A tényleges eredeti padló tömör lucfenyő profilokból áll, nyelvvel és horonnyal. Az alszerkezet (teherhordó keret) 60 mm széles, nyomásimpregnált padlógerendákból áll (már az alapcsomagban is benne van). Az eredeti padlómodellek ezen a weboldalon a KARIBU szerelési kiegészítők menüpontban találhatóak.

Tető:
A tető faforgácslapból készült. A tetőfedés nem része a szállításnak, az építés után azonnal fel kell szerelni saját választása szerint. Ferdetetős házakhoz öntapadós bitumenes kartont, lapostetőhöz öntapadós alumínium-bitumenes tetőfóliát ajánlunk. A bitumenes zsindely 15o nál nagyobb lejtésű tetőkre is alkalmas. A szükséges tekercsszám 1 x 5 méteres öntapadó ALU-bitumen burkolat ehhez a házmodellhez = 2 tekercs.

A ház felületkezelése:
Ezt a modellházat természetes fa kivitelben szállítjuk:

  • Természetes fa - összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval, kékülés és penészedés elleni védőbevonattal kell kezelni, mind az alkatrészek külső és belső oldalát. Az utolsó réteghez időjárásálló bevonatot használjon, amely jó fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megvédje a fát a nedvességtől és a napfénytől, még beltérben is. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a mázban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után újra vonja be a fát. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát. A ház felületvédelmét rendszeresen meg kell ismételni, hogy a ház jó állapotban maradjon.

Összeszerelés előtti tárolás:
Vigyázat, az anyagcsomagolás nem vízhatlan. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a csomagot a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, ellenőrizze az építési hatósággal az építési engedély (építési helyhatározat) jelenlegi helyzetét. Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor is egyeztetnie kell a tulajdonossal.

Szállítás:
A házat szétszerelt állapotában szállítjuk el az Ön ingatlanához. A szétszerelt ház további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.

További információk:

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
  • a képen látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő további tartozékokat vagy elemeket is.
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomag méretei:

  • raklap - 215 x 103 x 45 cm / 280 kg

Súbory

Kategória faházak
Tömeg 280 kg
Szín fa színű
Külméret szélesség 2,13 m
Külméret hossza 2,17 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Beépített terület 3,46 m2
Külméret magasság 2,11 m
Ajtó dupla szárnyú ajtók
Ajtó szélesség 1,39 m
Ajtó magasság 1,75 m
Ház fala vastagsága 19 mm
A csomag tartalmazza a padlót nem
Tető felület 5,5 m2
Tető fedóanyag (megrendelés tartalma) nem
Fal magasság 1,95 m
Tető vastagság 16 mm
Tető lejtés 3 0
Ablak (üvegezés anyag) plexiüveg
Tető típusa lapostető

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek