Barion Pixel

fából készült kerti ház KARIBU ASKOLA 3 (82902) terragrau LG1761

Faházak | Kód: LG1761

Faház, falvastagság 19 mm, külső méretek szé 242 x mé 217 cm, a ház külső területe 5,25 m2.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
591 034 Ft
465 381 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 558457 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

A faház alapmodellje az Ön kertjébe. Ez a modell nyeregtetővel és dupla csuklós ajtókkal rendelkezik, mindkét szárnyban egy-egy ablakkal. A ház építőanyaga 19 mm vastag, északi lucfenyőből tökéletesen kifaragott fa profilok. A készletet szétszerelt készletként szállítjuk, ahol a falak egyedi fa profilokból állnak, amelyeket csak össze kell szerelnie és összecsavaroznia, a tető pedig tömör deszkából áll. Ez garantálja a rendkívül egyszerű összeszerelést, amelyet bármelyik barkácsoló elvégezhet.

Rövid leírás:

  • 19 mm vastag fa profilok
  • kétszárnyú, csuklós ajtók, amelyeknek a teljes szabad magassága 139 cm széles x 175 cm magas.
  • 3x ablak minden ajtószárnyban (műanyag üvegezés)
  • az összes szükséges vasalatot tartalmazza
  • a csomag tartalmaz egy nyomóimpregnált, északi fenyőből készült padlórácsot (keretet), amelyre a padló közvetlenül rácsavarozható.

A ház alapja:
Kérjük, hogy a ház alapozásakor KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozógerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztania. Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással a ház tartossága sok évig megmarad. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.

Emelet:
Ha a házat közvetlenül járdára, betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építi, nincs szüksége padlóra. Mi azonban ezt ajánljuk, a felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb, és a padló segítségével sokkal hangulatosabb és tisztább belső teret hozhat létre.A ház alapcsomagjához tartozik egy nyomásimpregnált északi fenyőből készült padlóváz (rács), amelyre a padlót rá lehet csavarozni. A padló építéséhez nem teljesen szükséges az eredeti padlóburkolatot megvásárolni, a padlóvázra rácsavarozhat egy bármilyen alkalmas anyagból (deszkázat, OSB stb.) készült padlót, és a kívánt méretekre vághatja. Az eredeti padlóburkolat megvásárlásával azonban biztos lehet benne, hogy minden "passzol", és megspórolhat magának némi munkát. A padló lerakása akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. A tényleges eredeti padló tömör lucfenyő profilokból áll, nyelvvel és horonnyal. Az alszerkezet (teherhordó keret) 60 mm széles, nyomásimpregnált padlógerendákból áll (már az alapcsomagban is benne van). Az eredeti padlómodellek ezen a weboldalon a KARIBU szerelési kiegészítők menüpontban találhatóak.

Tető:
A tető faforgácslapból készült. A tetőfedés nem része a szállításnak, az építés után azonnal fel kell szerelni saját választása szerint. Ferdetetős házakhoz öntapadós bitumenes kartont, lapostetőhöz öntapadós alumínium-bitumenes tetőfóliát ajánlunk. A bitumenes zsindely 15o nál nagyobb lejtésű tetőkre is alkalmas. A szükséges tekercsszám 1 x 5 méteres öntapadó ALU-bitumen burkolat ehhez a házmodellhez = 2 tekercs.

A ház felületkezelése:
Ezt a házmodellt professzionális KARIBU festékben (terragrau színű RAL 0604005) szállítjuk:

  • Professzionális KARIBU FARBSYSTEM - a faprofilokat már a gyártás során kívülről látjuk el kiváló minőségű vízlepergető festékkel, amely megvédi a fát az UV sugárzás és az időjárás hatásaitól. A belső oldal mindig természetes, kezeletlen állapotban marad. A KARIBU COLOR SYSTEM bizonyos kezdeti befektetéssel jár, de végső soron jelentős időt, munkát és pénzt takarít meg.

Összeszerelés előtti tárolás:
Vigyázat, az anyagcsomagolás nem vízhatlan. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a csomagot a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, ellenőrizze az építési hatósággal az építési engedély (építési helyhatározat) jelenlegi helyzetét. Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor is egyeztetnie kell a tulajdonossal.

Szállítás:
A házat szétszerelt állapotában szállítjuk el az Ön ingatlanához. A szétszerelt ház további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.

További információk:

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
  • a képen látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő további tartozékokat vagy elemeket is.
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomag méretei:

  • raklap - 239 x 103 x 45 cm / 300 kg

Súbory

Kategória faházak
Tömeg 300 kg
Szín terragrau
Külméret szélesség 2,42 m
Külméret hossza 2,17 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Beépített terület 5,25 m2
Külméret magasság 2,11 m
Ajtó dupla szárnyú ajtók
Ajtó szélesség 1,39 m
Ajtó magasság 1,75 m
Ház fala vastagsága 19 mm
A csomag tartalmazza a padlót nem
Tető felület 6,1 m2
Tető fedóanyag (megrendelés tartalma) nem
Fal magasság 1,95 m
Tető vastagság 16 mm
Tető lejtés 3 0
Ablak (üvegezés anyag) plexiüveg
Tető típusa lapostető

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek