Barion Pixel

fából készült kerti ház KARIBU DAHME 0 (45278) natur LG3069

Faházak | Kód: LG3069

Faház, falvastagság 14 mm, külső méretek sz 180 x me 93 cm, a ház külső területe 1,67 m2.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
244 226 Ft
192 304 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 230765 bodov.

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

Egy faház alapmodellje kertjébe. Ez a modell nyeregtetővel és dupla csuklós ajtókkal rendelkezik, mindkét szárnyban ablakkal. A ház építőanyaga 14 mm vastagságú, északi lucfenyőből tökéletesen mart faprofil. Bontott állapotban készletben szállítjuk, ahol a falak előre elkészített kisebb panelekből állnak, amelyeket csak össze kell csavarni, a tető pedig egy teljes deszkából. Ez rendkívül egyszerű telepítést garantál, amelyet minden cseh ezermester el tud végezni.

Rövid leírás:

 • fa profilok 14 mm vastag
 • zsanéros duplaszárnyú ajtó, teljes szélessége 115,5 x 176 cm
 • ablak mindegyik ajtószárnyban (műanyag üvegezés), mérete 50,5 x 50,5 cm
 • padló nélkül szállítjuk
 • a csomag tartalmazza az összes szükséges hardvert
 • a csomag tartalmaz egy alap nyomással impregnált, északi fenyőből készült teherhordó padlórácsot (keretet), amelyre a padló közvetlenül csavarozható

A ház alapja:
Kérjük, hogy a ház alapozásakor KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozógerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztania. Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással a ház tartossága sok évig megmarad. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.

Emelet:
Ha a házat közvetlenül járdára, betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építi, nincs szüksége padlóra. Mi azonban ezt ajánljuk, a felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb, és a padló segítségével sokkal hangulatosabb és tisztább belső teret hozhat létre.A ház alapcsomagjához tartozik egy nyomásimpregnált északi fenyőből készült padlóváz (rács), amelyre a padlót rá lehet csavarozni. A padló építéséhez nem teljesen szükséges az eredeti padlóburkolatot megvásárolni, a padlóvázra rácsavarozhat egy bármilyen alkalmas anyagból (deszkázat, OSB stb.) készült padlót, és a kívánt méretekre vághatja. Az eredeti padlóburkolat megvásárlásával azonban biztos lehet benne, hogy minden "passzol", és megspórolhat magának némi munkát. A padló lerakása akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. A tényleges eredeti padló tömör lucfenyő profilokból áll, nyelvvel és horonnyal. Az alszerkezet (teherhordó keret) 60 mm széles, nyomásimpregnált padlógerendákból áll (már az alapcsomagban is benne van). Az eredeti padlómodellek ezen a weboldalon a KARIBU szerelési kiegészítők menüpontban találhatóak.

Tető:
A tető forgácslapból készült. A tetőfedő anyagot a csomag nem tartalmazza, és azt közvetlenül az építés után kell hozzáadni az Ön választása szerint. Ferde tetős házakhoz öntapadós bitumenes kartont, lapos tetőkhöz öntapadós alumínium-bitumenes tetőfedő fóliát ajánlunk. A 15°-nál nagyobb hajlásszögű tetők esetében a bitumenes zsindelyek is alkalmasak. A házmodellhez szükséges 0,5 x 5 méteres öntapadós bitumenes tetőfedő lemez tekercsek száma = 1 tekercs.

A ház felületkezelése:
Ezt a modellházat természetes fa kivitelben szállítjuk:

 • Természetes fa - összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval, kékülés és penészedés elleni védőbevonattal kell kezelni, mind az alkatrészek külső és belső oldalát. Az utolsó réteghez időjárásálló bevonatot használjon, amely jó fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megvédje a fát a nedvességtől és a napfénytől, még beltérben is. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a mázban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után újra vonja be a fát. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát. A ház felületvédelmét rendszeresen meg kell ismételni, hogy a ház jó állapotban maradjon.

Összeszerelés előtti tárolás:
Vigyázat, az anyagcsomagolás nem vízhatlan. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a csomagot a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, ellenőrizze az építési hatósággal az építési engedély (építési helyhatározat) jelenlegi helyzetét. Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor is egyeztetnie kell a tulajdonossal.

Szállítás:
A házat szétszerelt állapotában szállítjuk el az Ön ingatlanához. A szétszerelt ház további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.

További információk:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
 • a képen látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő további tartozékokat vagy elemeket is.
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomagolási méretek:

 • raklap - 180 x 122 x 38 cm / 147 kg

Súbory

Kategória faházak
Tömeg 147kg
Szín fa színű
Külméret szélesség 1,80m
Külméret hossza 0,93m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Beépített terület 1,67m2
Külméret magasság 2,22m
Ajtó dupla szárnyú ajtók
Ajtó szélesség 1,15m
Ajtó magasság 1,74m
Ház fala vastagsága 14mm
A csomag tartalmazza a padlót nem
Tető felület 2,56m2
Tető fedóanyag (megrendelés tartalma) nem
Počet rolí ke střešním šindelům (1x5 m) ks
Fal magasság 1,83m
Belső felület m2
Tető vastagság 16mm
Tető lejtés 200
Ablak (üvegezés anyag) plexiüveg
Felületi felület bevonás m2
A bitumen tekercsek száma 0,5x5 m 1darab
Tető típusa nyeregtető
Fali ablak db

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek