Barion Pixel

fapadló KARIBU DALIN 1 (45568) LG1723

Faházak tartozékai | Kód: LG1723

KARIBU 16 mm vastag fapadló kerti házakhoz, lucfenyő profilokból, hornyolt-hornyolt rendszerrel.

Elérhetőség
Raktáron (16 db)
48 órán belül szállítjuk
87 763 Ft 97 515 Ft
69 105 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 82926 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

KARIBU 16 mm vastag fapadló kerti házakhoz, lucfenyő profilokból, hornyolt-hornyolt rendszerrel.

Felületkezelés:
Összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval kell kezelni (megelőző védelem a kékülés és penészedés ellen) az alkatrészek külső és belső oldalán. A fa alapos védelmével alapvetően befolyásolja a kertes ház élettartamát. A padlóra speciális, fapadlóra való bevonatokat lehet használni - pl. rugalmas poliuretán bevonat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakértőtől.

Összeszerelés előtti tárolás:
A padló minőségi fából (északi lucfenyő) készült, és kezeletlenül szállítjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a raklap nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a készletet a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

A kerti ház alapjai:
A kerti ház alapjait rendkívül gondosan építse meg. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap felső széle körülbelül 10 cm-rel a környező terepszint fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozási rács vízszintesen feküdjön. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a gerendákat bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztani. 

Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb feltételeknek kell teljesülniük: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással kertes háza sok évvel tovább fog tartani. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapozást építési szakértővel.


Súbory

Tömeg 20 kg
Típusú kiegészítők Podlahy a základny
Krajina pôvodu Németország

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG1723 0
Raktár Pozsony LG1723 16
Raktár Szlovákia LG1723 0
Raktár Szlovákia 7 LG1723 0
Raktár Szlovákia 8 LG1723 0

Kapcsolódó termékek