Barion Pixel

finn szauna KARIBU ADELINA (6168) LG2495

Beltéri | Kód: LG2495

Beltéri finn szauna, falvastagság 38 mm, külső méretek 195 x 169 x 187 cm, 2x padot lucfenyőből.

Elérhetőség
Raktáron (37 db)
48 órán belül szállítjuk
885 855 Ft 1 107 319 Ft
697 524 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 837028 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

Ez a fajta finn szauna legfeljebb két fő részére lett tervezve. A szaunát a ház vagy lakás belső teréhez tervezték. Gyártójának, a németországi Brémából származó KARIBU HOLZTECHNIK cégnek sikerült termékeivel sikeresen tovább vinnie a skandináv szaunák évszázados hagyományait, ugyanakkor a mai modern technológiákat is beépítette. A szauna teljes egészében északi lucfenyőből készült, természetes kivitelben. A fa Európa északi részéből származik, és teljesen vegyszermentesen lett kezelve (se nem festett, se nem lakkozott). Ennek eredményeként mentes minden olyan ismert problémás anyagtól, amely a szaunázás során a fából felszabadulhat. Ez a beltéri szauna 38 mm vastag tömör fából készült. A szauna falai speciálisan simított, dupla nyelvvel és horonnyal ellátott deszkákból állnak, melyek rendkívüli illesztési szilárdságot garantálnak. Méretek 195 x 169 cm.

A teljesen üvegből készült ajtó 8 mm vastag füstölt biztonsági üvegből készült. Az ajtó átjárójának méretei 64 x 162 cm. Az ajtó bal vagy jobb oldali ajtónak is felszerelhető.

A szauna nem rendelkezik saját padlóval, és csak olyan helyiségben helyezhető el, ahol a padlóburkolat megfelelő, ideális esetben csempézett.

Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a fent említett szaunához:

  • Szauna kályha 3,6 kW
    • A fent említett szaunamodellhez egy gazdaságos, 3,6 kW-os elektromos kályha is rendelhető, amely klasszikus vezetékkel van ellátva, és azonnal 230 V-os konnektorba dugható. Hátránya a szauna kissé hosszabb felfűtési ideje, előnye az egyszerű, villanyszerelő nélküli bekötés. A 3,6 kW-os kályha közvetlenül a kályhába integrált vezérlővel vagy külső vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.
  • Szauna kályha 9 kW
    • Sokkal erősebbek a 9 kW-os kályhák. Ezekhez azonban 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm-es kábel és szakember által ajánlott kábelezés szükséges. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolult kábelezés és a kissé magasabb áramfelvétel. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.

Minden KARIBU kályhamodell belső részei korrózióálló anyagból készültek. Továbbá minden KARIBU kályhamodellhez 18 kg szaunakő tartozik.

Felszerelések és tartozékok:
Az alapcsomag tartalmaz 2x padot lucfenyőből (2x szélesség 57 cm, max. 250 kg) és egy fából készült védőkeretet a kályha számára. Ajánljuk a kínálatunkban található egyéb szauna tartozékokat.

A szauna megvásárlása előtt:
A szaunavásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a háztulajdonos hozzájárulását. Ezután meg kell tudnia, hogy milyen lehetőségei vannak a szaunakályha csatlakoztatására - azaz, hogy van-e 400 V a lakásban + van-e legalább 16 A-s megszakítója. Ennek megfelelően válassza ki a kályhát. kínálatunkból.

Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!

További információ:

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomagolási méretek:

  • raklap - 208 x 116 x 61 cm / 330 kg

Súbory

Kategória beltéri szaunák
Tömeg 330 kg
Külméret szélesség 1,95 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Külméret magasság 1,87 m
Ajtó füstös üveg 8 mm
Szerkezet anyaga lucfenyőfa
Ház fala vastagsága 38 mm
Külméret mélység 1,69 m
Szauna típusa beltéri
Szigetelés vastagsága 0 mm
A pad anyaga és tartozékai lucfenyő
A padok száma és mérete 2x szélesség 57 cm
Fejtámla nem
Ionizációs funkció nem
Beépített rádió nem
Személyek száma 2 fö
Fűtés típusa nélkül
Ajánlott kályhák 3,6 kW vagy 9 kW
Szauna kályha nem
Szauna kövek nem
Krajina pôvodu Németország

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2495 0
Raktár Pozsony LG2495 37
Raktár Szlovákia LG2495 0
Raktár Szlovákia 7 LG2495 0
Raktár Szlovákia 8 LG2495 0

Kapcsolódó termékek