Barion Pixel

finn szauna KARIBU JARIN (85640) LG3987

Beltéri | Kód: LG3987

Beltéri finn szauna, falvastagság 68 mm, méretek sz 196 x mé 196 x ma 198 cm, változat mennyezeti párkánnyal + átlátszó ajtó.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
1 268 218 Ft
998 597 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 1198316 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

Ez a fajta finn szauna legfeljebb két fő részére lett tervezve. Ezt a finn szaunamodellt egy ház vagy lakás temperált belső teréhez tervezték. Méretek sz 196 x mé 196 x ma 198 cm. Gyártójának, a németországi Brémából származó KARIBU HOLZTECHNIK cégnek sikerült termékeivel sikeresen tovább vinnie a skandináv szaunák évszázados hagyományait, ugyanakkor a mai modern technológiákat is beépítette. A szauna teljes egészében északi lucfenyőből készült, természetes kivitelben. A fa Európa északi részéből származik, és teljesen vegyszeresen kezeletlen (sem nem festett, sem nem lakkozott). Ennek eredményeként mentes minden olyan ismert problémás anyagtól, amely a szaunázás során a fából felszabadulhat. Ez a beltéri szauna kivételes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A szauna falai speciálisan simított, hornyolt deszkák belső és külső rétegéből állnak, amelyek között 42 mm vastag hőszigetelés található ásványgyapot formájában. A fal teljes vastagsága így 68 mm. A hátsó, vagy a szoba fala felé néző, nem látható oldal keménylemez külsővel rendelkezik. Ezért azonos hőszigetelés mellett körülbelül 10 mm-rel vékonyabbak, mint a táblákkal borított nézeti oldalak.

Teljesen üvegajtó 8 mm vastag átlátszó biztonsági üvegből. Az ajtó átmenő mérete 64 x 173 cm. Az ajtó balos és jobboldali kivitelben is beépíthető.

A szaunának nincs saját padlója, kizárólag megfelelő padlóburkolattal, ideális esetben járólappal ellátott helyiségben kell elhelyezni. A szaunát mennyezeti párkányos (profil) kivitelben szállítjuk, 3 x 7,5 W LED világítással.

 • JARIN (14424) - szauna mennyezeti párkány nélkül, bronzszínű üvegajtóval 
 • JARIN (71360) - szauna mennyezeti párkány nélkül, grafit üvegajtóval együtt
 • JARIN (85636) - szauna mennyezeti párkány nélkül, átlátszó üvegajtóval
 • JARIN (71344) - szauna mennyezeti párkány nélkül, faajtóval együtt
 • JARIN (47118) - szauna mennyezeti párkánnyal, bronzszínű üvegajtóval
 • JARIN (71364) - szauna mennyezeti párkánnyal, grafit üvegajtóval
 • JARIN (85640) - szauna mennyezeti párkánnyal, átlátszó üvegajtóval (ez a szauna modell)
 • JARIN (71348) - szauna mennyezeti párkánnyal, fa ajtóval

Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a fent említett szaunához:

 • Szauna kályha 3,6 kW
  • A fent említett szaunamodellhez egy gazdaságos, 3,6 kW-os elektromos kályha is rendelhető, amely klasszikus vezetékkel van ellátva, és azonnal 230 V-os konnektorba dugható. Hátránya a szauna kissé hosszabb felfűtési ideje, előnye az egyszerű, villanyszerelő nélküli bekötés. A 3,6 kW-os kályha közvetlenül a kályhába integrált vezérlővel vagy külső vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.
 • Szauna kályha 9 kW
  • Sokkal erősebbek a 9 kW-os kályhák. Ezekhez azonban 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm-es kábel és szakember által ajánlott kábelezés szükséges. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolult kábelezés és a kissé magasabb áramfelvétel. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.

Minden KARIBU kályhamodell belső részei korrózióálló anyagból készültek. Továbbá minden KARIBU kályhamodellhez 18 kg szaunakő tartozik.

Berendezések és tartozékok:
A standard csomag tartalma: 1x mennyezeti karnis 3x LED lámpával, 3x lucfából készült pad (2x szélesség 57 cm + 1x szélesség 47 cm, max 250 kg), 1x fejtámla és fa védőkeret a kályhához. Kínálatunkból további szauna kiegészítőket is ajánlunk.

A szauna megvásárlása előtt:
A szaunavásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a háztulajdonos hozzájárulását. Ezután meg kell tudnia, hogy milyen lehetőségei vannak a szaunakályha csatlakoztatására - azaz, hogy van-e 400 V a lakásban + van-e legalább 16 A-s megszakítója. Ennek megfelelően válassza ki a kályhát. kínálatunkból.

Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!

További információ:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
 • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomagolási méretek:

 • raklap 1 - 207 x 125 x 73 cm / 229 kg

Súbory

Kategória beltéri szaunák
Tömeg 229 kg
Külméret szélesség 1,96 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Külméret magasság 1,98 m
Ajtó átlátszó üveg 8 mm
Szerkezet anyaga északi lucfenyő
Ház fala vastagsága 68 mm
Külméret mélység 1,96 m
Szauna típusa beltéri szauna
Szigetelés vastagsága 42 mm
A pad anyaga és tartozékai lucfenyő
A padok száma és mérete 3x / 2x szélesség 57 cm + 1x szélesség 47 cm
Ionizációs funkció nem
Beépített rádió nem
Személyek száma 2
Ajánlott kályhák 3,6 kW vagy 9 kW
Javasolt szauna kályha típus elektromos szauna kályha

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek