Barion Pixel

finn szauna KARIBU SAHIB 2 (85737) LG3043

Beltéri | Kód: LG3043

Beltéri finn szauna, falvastagság 40 mm, méretek sz 264 x mé 198 x ma 213 cm, változat mennyezeti párkánnyal + átlátszó ajtó.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
1 412 093 Ft
1 111 884 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 1334261 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

Három fekvő személyre tervezett finn szauna. Mérete sz 264 x mé 198 x ma 213 cm. Ezt a finn szaunamodellt ház vagy lakás temperált belső teréhez tervezték. A 3 LED-es lámpát tartalmazó mennyezeti párkány ügyesen kiegészíti a szauna hangulatát. Gyártójának, a brémai KARIBU HOLZTECHNIK-nak sikerült termékeivel sikeresen továbbvinnie a skandináv szaunák évszázados hagyományait, miközben a mai modern technológiát is beépítette. A szauna teljes egészében skandináv lucfenyőfából készült, természetes kivitelben. A fa Európa messzi északi részéről származik, és teljesen vegyszeresen kezeletlen (sem nem pácolt, sem nem lakkozott). Ennek eredményeként mentes minden olyan ismert problémás anyagtól, amely a szaunázás során a fából kioldódhatna. Ez a beltéri szauna 40 mm vastag tömör fából készült. A szauna falai speciálisan simított, dupla nyelvvel és horonnyal ellátott deszkákból állnak, ami rendkívüli illesztési szilárdságot garantál.

Teljesen üvegajtó 8 mm vastag átlátszó biztonsági üvegből. Az ajtó átmenő mérete 64 x 173 cm. Az ajtó balos és jobboldali kivitelben is beépíthető.

A szaunának nincs saját padlója, kizárólag megfelelő padlóburkolattal, ideális esetben járólappal ellátott helyiségben kell elhelyezni. A szaunát mennyezeti párkányos (profil) kivitelben szállítjuk, 3 x 7,5 W LED világítással.

 • SAHIB 2 (59764) - szauna mennyezeti párkány nélkül, bronzszínű üvegajtóval
 • SAHIB 2 (75888) - szauna mennyezeti párkány nélkül, grafit üvegajtóval együtt
 • SAHIB 2 (85733) - szauna mennyezeti párkány nélkül, átlátszó üvegajtóval
 • SAHIB 2 (75877) - szauna mennyezeti párkány nélkül, faajtóval együtt
 • SAHIB 2 (50037) - szauna mennyezeti párkánnyal, bronzszínű üvegajtóval 
 • SAHIB 2 (75889) - szauna mennyezeti párkánnyal, grafit üvegajtóval
 • SAHIB 2 (85737) - szauna mennyezeti párkánnyal, átlátszó üvegajtóval (ez a szauna modell)

Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a fent említett szaunához:

 • Szauna kályha 3,6 kW
  • A fent említett szaunamodellhez egy gazdaságos, 3,6 kW-os elektromos kályha is rendelhető, amely klasszikus vezetékkel van ellátva, és azonnal 230 V-os konnektorba dugható. Hátránya a szauna kissé hosszabb felfűtési ideje, előnye az egyszerű, villanyszerelő nélküli bekötés. A 3,6 kW-os kályha közvetlenül a kályhába integrált vezérlővel vagy külső vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.
 • Szauna kályha 9 kW
  • Sokkal erősebbek a 9 kW-os kályhák. Ezekhez azonban 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm-es kábel és szakember által ajánlott kábelezés szükséges. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolult kábelezés és a kissé magasabb áramfelvétel. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.

Minden KARIBU kályhamodell belső részei korrózióálló anyagból készültek. Továbbá minden KARIBU kályhamodellhez 18 kg szaunakő tartozik.

Berendezések és tartozékok:
A standard csomag tartalma 1x mennyezeti karnis 3x LED lámpával, 3x nyárfából készült pad (1x szélesség 62 cm 1x szélesség 57 cm, 1x szélesség 52cm max 250 kg), 1x fejtámla és fa védőkeret a kályhához. Kínálatunkból további szauna kiegészítőket is ajánlunk.

A szauna megvásárlása előtt:
A szaunavásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a háztulajdonos hozzájárulását. Ezután meg kell tudnia, hogy milyen lehetőségei vannak a szaunakályha csatlakoztatására - azaz, hogy van-e 400 V a lakásban + van-e legalább 16 A-s megszakítója. Ennek megfelelően válassza ki a kályhát. kínálatunkból.

Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!

További információ:

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
 • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék
 • az alkalmazott biztonsági (edzett) üveg nikkel-szulfidot tartalmaz, ezért rendkívül törékeny és érzékeny a kezelésre; az összeszerelés során az üveglap nem hajolhat meg (ezért ne csak az egyik oldalról emelje fel, hanem egyenletesen támassza meg); semmi esetre sem szabad az üvegben lévő csavarokat (fogantyú és zsanérok) túlhúzni - nagyon finoman húzza meg; az üveg általában sérülékeny anyag, így az üvegajtó panel törése a kezelés, összeszerelés és használat során nem tekinthető az üveg gyártási hibájának, és nem lehet rá igény.

Csomagolási méretek:

 • raklap 1 - 233 x 126 x 68 cm / 368 kg
 • raklap 2 - 192 x 85 x 22 cm / 50 kg
 • raklap 3 - 86 x 56 x 43 cm / 39 kg
 • raklap 4 - 200 x 23 x 15 cm / 16 kg

Súbory

Kategória beltéri szaunák
Tömeg 474kg
Külméret szélesség 2,64m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Külméret magasság 2,13m
Ajtó átlátszó üveg 8 mm
Szerkezet anyaga északi lucfenyő
Ház fala vastagsága 40mm
Külméret mélység 1,98m
Szauna típusa beltéri szauna
A pad anyaga és tartozékai nyárfa fa
A padok száma és mérete 3x / 1x szélesség 62 cm + 1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 52 cm
Ionizációs funkció nem
Beépített rádió nem
Személyek száma 3
Ajánlott kályhák 3,6 kW vagy 9 kW
Javasolt szauna kályha típus elektromos szauna kályha

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek