Barion Pixel

finn szauna KARIBU SELENA (6164) LG1943

Beltéri | Kód: LG1943

Beltéri finn szauna, falvastagság 38 mm, méretek sz 195 x mé 145 x ma 187 cm, mennyezeti párkány nélküli változat + bronz ajtó.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
852 582 Ft
671 324 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 805589 bodov.

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

Finn szauna a kínálatunkban két személy számára. Téglalap alakú méretek sz 195 x mé 145 x ma 187 cm. Ezt a finn szaunamodellt ház vagy lakás temperált belső teréhez tervezték. Gyártójának, a németországi Brémából származó KARIBU HOLZTECHNIK cégnek sikerült termékeivel sikeresen továbbvinnie a skandináv szaunakészítés évszázados hagyományait, miközben a mai modern technológiát is beépítette. A szauna teljes egészében skandináv lucfenyőfából készült, természetes kivitelben. A fa Európa északi részéből származik, és teljesen vegyszeresen kezeletlen (sem nem pácolt, sem nem lakkozott). Ennek eredményeként mentes minden olyan ismert problémás anyagtól, amely a szaunázás során a fából kioldódhatna. Ez a beltéri szauna 38 mm vastag tömör fából készült. A szauna falai speciálisan simított, dupla nyelvvel és horonnyal ellátott deszkákból állnak, ami rendkívüli illesztési szilárdságot garantál

Teljesen üveg ajtó 8 mm vastag bronz biztonsági üvegből. Az ajtó átmenő mérete 64 x 162 cm. Az ajtó balos és jobboldali kivitelben is beépíthető.

A szaunának nincs saját padlója, kizárólag megfelelő padlóburkolattal, ideális esetben járólappal ellátott helyiségben kell elhelyezni. A szaunát mennyezeti párkány (profil) nélküli kivitelben szállítjuk, 3 x 7,5 W LED világítással.

Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a fent említett szaunához:

  • Szauna kályha 3,6 kW
    • A fent említett szaunamodellhez egy gazdaságos, 3,6 kW-os elektromos kályha is rendelhető, amely klasszikus vezetékkel van ellátva, és azonnal 230 V-os konnektorba dugható. Hátránya a szauna kissé hosszabb felfűtési ideje, előnye az egyszerű, villanyszerelő nélküli bekötés. A 3,6 kW-os kályha közvetlenül a kályhába integrált vezérlővel vagy külső vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.
  • Szauna kályha 9 kW
    • Sokkal erősebbek a 9 kW-os kályhák. Ezekhez azonban 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm-es kábel és szakember által ajánlott kábelezés szükséges. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolult kábelezés és a kissé magasabb áramfelvétel. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.

Minden KARIBU kályhamodell belső részei korrózióálló anyagból készültek. Továbbá minden KARIBU kályhamodellhez 18 kg szaunakő tartozik.

Felszerelések és tartozékok:
A standard csomag tartalma 2 x lucfenyőfából készült pad (1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm, max 250 kg) és egy fa védőkeret a kályhához. Kínálatunkból további szauna kiegészítőket is ajánlunk.

A szauna megvásárlása előtt:
A szaunavásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a háztulajdonos hozzájárulását. Ezután meg kell tudnia, hogy milyen lehetőségei vannak a szaunakályha csatlakoztatására - azaz, hogy van-e 400 V a lakásban + van-e legalább 16 A-s megszakítója. Ennek megfelelően válassza ki a kályhát. kínálatunkból.

Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!

További információ:

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

Csomagolási méretek:

  • raklap 202 x 116 x 63 cm / 310 kg

Súbory

Kategória beltéri szaunák
Tömeg 330 kg
Külméret szélesség 1,95 m
Gyártó KARIBU HOLZTECHNIK
Külméret magasság 1,87 m
Ajtó bronz üveg 8 mm
Szerkezet anyaga északi lucfenyő
Ház fala vastagsága 38 mm
Külméret mélység 1,45 m
Szauna típusa beltéri szauna
A pad anyaga és tartozékai lucfenyő
A padok száma és mérete 2x / 1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm
Ionizációs funkció nem
Beépített rádió nem
Személyek száma 2
Ajánlott kályhák 3,6 kW vagy 9 kW
Javasolt szauna kályha típus elektromos szauna kályha

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek