Barion Pixel

komposztáló JUWEL AEROPLUS 6000 LG1665

Komposztálók | Kód: LG1665

Többkamrás "intelligens" komposztáló , méretei 78 x 78 x 105 cm, tartalma kb. 600 L.

Elérhetőség
Raktáron (14 db)
48 órán belül szállítjuk
120 481 Ft 172 116 Ft
94 867 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 113840 bodov.

Gyártó - JUWEL, AUSZTRIA

A VILÁG ELSŐJE - A JUWEL AEROPLUS 6000 az első komposztáló, amely intelligens többkamrás rendszerének köszönhetően gyorsan és könnyedén biztosítja a kiváló komposztot. Minden modern kert számára készült.

Az egyedi és gyönyörű kialakítás mellett az új JUWEL AEROPLUS 6000 komposztáló mindenekelőtt az intelligens többkamrás rendszerével tűnik ki, amely rövid idő alatt kiváló komposztot "termel" a komposztált anyag fáradságos és időigényes mozgatása nélkül.

Alapvető funkciók:

 • az intelligens többkamrás rendszer megkíméli a komposztált anyag keverési munkáját
 • nagyméretű töltő- és mintavevő szárnyak befogható szélvédelemmel
 • állítható szellőzés nyári / téli üzemhez
 • a komposzt könnyű eltávolítása az alsó kamrából
 • gyors komposztálás ellenőrzött levegőztetéssel
 • az AeroPlus 6000 komposztáló kialakításával harmonikusan illeszkedik minden kertbe

Az anyag komposztká történő átalakítása a komposztáló belsejében történik. A keverést és a levegőztetést a kamra ürítése során végezzük. Lehetséges nagy mennyiségű komposztálandó anyag elhelyezése az A gyűjtőkamrában. Ezután a masszát a B komposztáló kamrába öntik, ahol maga a komposztálási folyamat kezdődik. A komposztáló kialakításának köszönhetően az oxigén a kamra minden oldaláról táplálkozik, ami fokozza a komposztálási folyamatot. Ha nagy mennyiségű hulladékhő keletkezik, a térfogat csökken és nedvesség szabadul fel. A komposztálás történhet teljesen zavartalanul, mert a friss anyagot egy külön A töltőkamrához adják, és így nem zavarja a B komposztálás folyamatát. A gyakorlatban a komposztált anyag rotációs szárnyon át önthető a C kamrába, ahol a komposzt érlelődik 6-8 hét.

A komposztálási folyamat több szakaszban zajlik:

 1. A komposzt anyagát a gyűjtőkamrában egy nagy töltőfedél (szélvédelem) segítségével helyezik el. Ez a tér lezárt (anaerob), így megakadályozza a repülő rovarok hozzáférését, és ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a komposztált anyag megtartsa nedvességét.
 2. A gyűjtőkamra feltöltése után nagyobb mennyiségű zöld anyag kerül (öntik) a komposztáló kamrába. A leendő komposztot minden oldalról ebben a kamrában levegőztetik. Az intenzív oxigénellátásnak (nyári / téli befúvó levegő szabályozás) köszönhetően a gyors komposztálás egyidejűleg zajlik a tömeg intenzív melegítésével. Ennek során nedvesség szabadul fel, és a B komposztáló kamra térfogata folyamatosan csökken. Az A gyűjtőkamra így akár háromszor is kiüríthető.
 3. Körülbelül 6-8 hét elteltével, az évszaktól és a komposztált tömegtől függően, a B kamrát forgattyús forgattyú segítségével kiürítjük, és a tömeget a C kamrába öntjük.
 4. Az érlelő, a komposztálási folyamat intenzívebbé miatt az érintkezés a komposztált anyag a földön, és a különböző talajban élő organizmusok, amelyek bejutni a komposzt egy rövid időre. Ezután a komposzt fokozatosan eltávolítható az alsó szárny kinyitása után.

Az Aeroplus 6000 komposztálót az Osztrák Mikrobiológiai Egyetemmel szoros együttműködésben fejlesztették ki, több éves tesztelés alatt.

Értesítés:
 • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket
 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:

 • csomag 78 x 78 x 105 cm / 27 kg / 600 L

JUWEL - MŰKÖDIK !!!


Súbory

Tömeg 27 kg
Szín zöld
Külméret szélesség 0,78 m
Külméret hossza 0,78 m
Köbtartalom 600 L
Gyártó JUWEL Ausztria
Külméret magasság 1,05 m
Szerkezet anyaga plastic
Termékkód komposztálók
Krajina pôvodu Ausztria

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG1665 0
Raktár Pozsony LG1665 14
Raktár Szlovákia LG1665 0
Raktár Szlovákia 7 LG1665 0
Raktár Szlovákia 8 LG1665 0

Kapcsolódó termékek