Barion Pixel

magaságyás LANITPLAST MADRID6 (S7239) LG2450

Magaságyások | Kód: LG2450

Magaságyás, 55 / 38 x ma 33 cm, természetes fa 40 mm, fa impregnálás, belső geotextília, a virágláda alja van.

Elérhetőség
Raktáron (16 db)
48 órán belül szállítjuk
53 109 Ft
41 818 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 50182 bodov.

Hordozható hatszögletű megemelt virágágyás, külső méretek átmérője 55/38 cm és magassága 38 cm. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint) - vagyis egy megfelelő gombaellenes bevonattal. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. Az emelt növényi ágy bélelt geotextília, és két fogantyúval is rendelkezik. A virágláda alja van

Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.

Alapvető funkciók:

  • természetes fenyőfa kialakítása
  • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű
  • profilvastagság 40 mm
  • a virágláda alja van
  • belső tér geotextília
  • külső méretek átmérője 55/38 cm és magassága 38 cm

Értesítés:

  • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket
  • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:

  • csomag 55 / 38 x 38 cm / 13 kg

Súbory

Kategória magaságyás
Tömeg 13 kg
Szín fa színe
Külméret szélesség 0,38 m
Külméret hossza 0,55 m
Gyártó LANIT PLAST
Beépített terület 0,21 m2
Külméret magasság 0,40 m
Szerkezet anyaga faanyag 40 mm
Krajina pôvodu Belgium

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2450 0
Raktár Pozsony LG2450 16
Raktár Szlovákia LG2450 0
Raktár Szlovákia 7 LG2450 0
Raktár Szlovákia 8 LG2450 0

Kapcsolódó termékek