Barion Pixel

Nano FFP2 légzőkészülék VK RespiRaptor - 2db, M/L méret

A legkeresettebb VK RespiRaptor légzőkészülék, amely a világon egyedüliként tartalmaz rézionokat, „hal típusú” kivitelben érkezik. Ez az ÚJ VÁGÁS sokkal variálhatóbb a különböző típusú arcokhoz. Próbálja ki a VK RespiRaptort! Az egyedülálló technológia megakadályozza a vírusok behatolását, és a "hal-típus" speciális formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arcához. Rendelhető L/M univerzális méretben.

Az értékesítés véget ért

Nano FFP2 légzőkészülék VK RespiRaptor

A VK RespiRaptor egy nanoszálas légzőkészülék, amely folyamatosan és hatékonyan akadályozza meg a vírusok átjutását. Hosszú távú és ismételt védelmet biztosít minden felhasználó számára.

A VK RespiRaptor nanoszálas légzőkészülék egy FFP2 NR osztályú légzőkészülék, amely megvédi a felhasználót a környezetből származó káros kórokozók hatásaitól. Teljes mértékben az EN 149: 2001 + A1: 2009 szabvány szerint tanúsított.

A nanoszálas membrán a vírusok akár 99,9%-át is befogja. Megfogja a baktériumokat, szmogot, port, pollent, allergéneket, gombákat és egyéb kórokozókat is.
A légzőkészülék belső és külső rétegében található gyorsított réz nem engedi be a vírusokat a környezetből vagy a felhasználóból.
Az egyedülálló technológiának köszönhetően nem igényel további karbantartást.
Megszünteti a keresztszennyeződés kockázatát (a vírusok eltömődése a légzőkészülék önérintkezése vagy fertőzése a kezelés során).
A VK RespiRaptor környezetbarát és gazdaságos megoldás. Környezetbarát, mert többször és gazdaságosan viselheti, mert egy óra megfelelő védelem kevesebb, mint 0,20 euróba kerül.
A légzőkészüléket ismételten viselheti további karbantartás nélkül akár egy hétig, azaz összesen 168 órán keresztül.
Az anatómiai forma és a tartócsipesz tökéletes tapadást biztosít az archoz, így nincs nem kívánt levegő beáramlás.
A nanoszálas légzőkészülék könnyű és légáteresztő, így jól lélegzik és beszél rajta.
A kényelmes viseletről a fülbevalók gondoskodnak, melyeket nagyon jó rugalmasság jellemez, ennek köszönhetően nem nyomódik és nem vág a fül mögött.
Szükség esetén rögzítheti a gumiszalagokat a fej mögött a mellékelt műanyag klipsszel a légzőkészülék jobb tartása érdekében.
A légzőkészüléket szinte észre sem veszi az arcodon, súlya kevesebb, mint egy A4-es papírlap (súlya mindössze 4,4 g).
Készült a Cseh Köztársaságban, Brnoban

Hogyan működik az FFP2 VK RespiRaptor nanoszálas légzőkészülék?

A VK RespiRaptor kettős védelem alapján működik, ahol a nanoszálas membrán elkapja azokat a vírusokat, amelyek a felgyorsított réz már nem jut át ​​a felhasználóhoz. Ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak köszönhetően többször is hordható további karbantartás nélkül akár egy hétig, vagy mechanikai kopásig.

A légzőkészülék nanoszálas membránja az emberi hajnál akár ezerszer vékonyabb szálakból áll. Ezek a szálak még a legkisebb szilárd és folyékony részecskék átjutását is megakadályozzák. Ráadásul mindkét irányban működik, így nem csak téged, hanem a környezetedet is védi.

A VK RespiRaptor nanoszálas légzőkészülék a mechanikus részecskebefogás elvén működik, ahol a nanoszálas membrán szitaként működik, amely átengedi a levegőt, de megállítja a szennyező anyagokat. A hagyományos, elektrosztatikus töltés elvén működő légzőkészülékhez képest szűrési hatékonyságát nem csökkenti a légzés közbeni megnövekedett páratartalom.

Mitől véd meg a nano légzőkészülék:

  • vírusok
  • baktériumok
  • por
  • penészspórák
  • pollen
  • allergének
  • szmog
  • kipufogógázok
  • atkák

Mennyi ideig használhatok egy VK RespiRaptor nano légzőkészüléket?

A VK RespiRaptor egyedi tulajdonságainak köszönhetően szükség szerint többször is viselheti. Nem több

ellátás nem szükséges.

A légzőkészüléket ismételten legfeljebb egy hétig, azaz összesítve 168 óráig viselheti. A légzésvédő viselési idejére vonatkozó javaslatunk nem a védelmi szintre vonatkozik, amely továbbra is változatlan, hanem arra, hogy ismételt használat esetén a légzésvédő anyaga elhasználódik (a gumiszalagok esetleges kilazulása, amit a légzésvédelemben elengedhetetlennek tartunk) ).

A hal típusú forma megfelelő nekem?

Mivel minden arctípus más és más, a légzésvédő formáját és méretét megfelelően kell megválasztani. A légzésvédő formák közül választhat a "C-forma" és a "hal típusú" között.

A "C" alak az arc profilját vagy a C betű alakját másolja. A "hal típusú" forma bajuszos vagy szemüvegesek számára is megfelelő. Azok is értékelni fogják, akiknek hosszabb ideig kell beszélniük a légzőkészülékkel.

Nem biztos benne, hogy melyik forma a legjobb az Ön számára? Javasoljuk, hogy próbálja ki mindkét légzésvédő formát, hogy megtudja, melyik forma és méret felel meg Önnek a legjobban.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár RaptorML 0
Raktár Pozsony RaptorML 15
Raktár Szlovákia RaptorML 0
Raktár Szlovákia 7 RaptorML 0
Raktár Szlovákia 8 RaptorML 0

Kapcsolódó termékek