Barion Pixel

Napelemes zuhanyzó UNO 35 l

Marimex | Solar kerti zuhany | Kód: 10992038
Elérhetőség
Kiszállítás 7 napon belül
néhány esetben korábban
84 000 Ft
66 142 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 79370 bodov.

UNO kerti zuhany 35 literes térfogattal kültéri használatra. A vízmelegítést a napsugárzás és a zuhanyzó teste biztosítja, amely napkollektorként működik. Zuhanyozáshoz a kerti zuhanyt mindig csatlakoztatni kell a vízellátáshoz. Ha nincs csatlakoztatva, nem lehet zuhanyozni. Ezenkívül a zuhany térdmagasságban külön csappal van felszerelve a lábak vagy a kisebb gyermekek öblítésére. A felső zuhanyfej csuklóval van ellátva, így különböző irányokba helyezhető. A zuhany 4 csavarral van rögzítve a talajhoz (nem tartozék a csomaghoz), ami biztosítja a tökéletes stabilitást.

A zuhany szeleppel van felszerelve a kilépő víz hőmérsékletének beállítására. A zuhanyzó belsejében lévő víz hőmérsékletét tekintve, amely elérheti a 60 ° C -ot, ajánlott először elfordítani a szelepet jobbra, hideg vízzel elengedni a zuhanyzó testétől elfordítva, majd beállítani a víz a kívánt hőmérsékletre a szelep balra forgatásával.

A megengedett legnagyobb víznyomás 3 bar, a rögzítőlemez 4 lyukkal rendelkezik, amelyek átmérője 9 mm. A tábla távolsága 145 mm. A zuhany teljesen műanyag, csak a csaptelep fém. A csomag tömlő gyorscsatlakozót tartalmaz.

Paraméterek:
- zuhanyzó mérete: 210 x 14,5 cm
- a csomag mérete: 115 x 27 x 27 cm; 10,2 kg

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek