Barion Pixel

pergola egy rózsán LANITPLAST S7011 LG2406

Pergola egy rózsán, sze 130 x m 52 x ma 221 cm, természetes fa 45 mm, nyomásos impregnálás.

Elérhetőség
Raktáron (26 db)
48 órán belül szállítjuk
87 923 Ft
69 231 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 83077 bodov.

Kiváló minőségű, fából készült pergola rózsákhoz vagy hegymászó növényekhez érdekes lehet a kerted kialakítási eleme. Stabil alapot kínál a növények számára, és amint a növények átnőnek az íven, a kert kellemes részét hozza létre. Ez a rózsaszín kerti boltív készült zöld impregnált fenyőfa egy extrém vastagsága 4,5 cm.

Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.

Alapvető funkciók:

  • természetes fa design
  • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezelik - zöldes színű
  • profil vastagsága 4,5 cm
  • rendkívül gyors és egyszerű telepítés
  • külső méretek Sz 130 x M 52 x M 221 cm
  • súlya 20 kg

Súbory

Kategória kerti pergola
Tömeg 20 kg
Szín fa színe
Külméret szélesség 1,30 m
Külméret hossza 0,52 m
Beépített terület 0,68 m2
Külméret magasság 2,21 m
Szerkezet anyaga fa
Krajina pôvodu Belgium

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2406 0
Raktár Pozsony LG2406 26
Raktár Szlovákia LG2406 0
Raktár Szlovákia 7 LG2406 0
Raktár Szlovákia 8 LG2406 0

Kapcsolódó termékek