Barion Pixel

ponyva garázs 3,0x4,6 m - 62589EU LG1376

Ponyva garázs, sz 300 x h 460 x m 240 cm, terület 13,8 m2.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
177 202 Ft 230 731 Ft
139 529 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 167435 bodov.

Gyártó - ShelterLogic Corp., USA

Kiváló minőségű szilár ponyva pavilon amerikai gyártótól. A ponyva pavilon alkalmas a kertész, sport, medence, grill kemping és motoros kellékek tárolására. A nagyobb méretű ponyva pavilon használható, mint kocsi beálló.

Az amerikai ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

Masszív és tartós szerkezet prémium korrózió gátló bevonattal, 35 mm átméreti acél csövekből ál össze. A SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS összekötő rendszer növeli a szerkezet szilárdságát. A ponyva, háromrétegű, szövött szürkészöld polietilén (213 g/m2) felhasználásával készült, ellen ál a szakadásnak. A ponyva szilárd és termikusan stabil. A ponyva természetesen el van látva UV blokkolókkal, mint két oldaláról, amelyek megelőzik a ponyva fakulását. A ponyva rögzítő racsnik segítségével rögzített a szerkezethez. Cipzár használatával bezárható belépőnyílás. A csomag tartalma a rögzítő készlet (4 rögzítő a földbe hossza 38,1 cm).

Rövid leírás:

  • pavilon külméretei – szélesség 300 x hossz 460 x magasság 240 cm
  • belépőnyílás méretei – szélesség 150/240 x hossz 210 cm
  • fal magasság 210 cm
  • zöld vitorla
  • tömeg 61 kg

A ponyva, háromrétegű, szövött szürkészöld polietilén (213 g/m2) felhasználásával készült, ellen ál a szakadásnak. A ponyva szilárd és termikusan stabil. A ponyva felülete UV szűrő, mint két oldala ellátott 2UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben, az anyag el van látva UV blokkolókkal, amelyek megelőzik a ponyva fakulását. KÖZÉP EURÓPÁBAN a ponyva élettartama körülbelül 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják - rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 122  x 55 x 19,5 cm / 61 kg


Súbory

Kategória Ponyva fészerek
Tömeg 61 kg
Szín zöld
Külméret szélesség 3 m
Külméret hossza 4,6 m
Gyártó SHELTERLOGIC USA
Beépített terület 13,8 m2
Külméret magasság 2,4 m
Ajtó ponyva – gördülő
Ajtó szélesség 1,5 m
Ajtó magasság 2,1 m
Szerkezet anyaga acél csövek
Krajina pôvodu USA

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek