Barion Pixel

ponyva garázs 3,7x6,1 m - 62760EU LG1378

Ponyva garázs, zöld vitorla, sz 370 x h 610 x m 240 cm, terület 22,57 m2.

Elérhetőség
Nem elérhető
valószínűleg nem tudjuk leszállítani az árut
266 256 Ft
209 650 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 251580 bodov.

Gyártó - ShelterLogic Corp., USA

Kiváló minőségű szilár ponyva pavilon amerikai gyártótól. A ponyva pavilon alkalmas a kertész, sport, medence, grill kemping és motoros kellékek tárolására. A nagyobb méretű ponyva pavilon használható, mint kocsi beálló.

Az amerikai ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

Masszív és tartós szerkezet prémium korrózió gátló bevonattal, 35 mm átméreti acél csövekből ál össze. A SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS összekötő rendszer növeli a szerkezet szilárdságát. A ponyva, háromrétegű, szövött szürkészöld polietilén (213 g/m2) felhasználásával készült, ellen ál a szakadásnak. A ponyva szilárd és termikusan stabil. A ponyva természetesen el van látva UV blokkolókkal, mint két oldaláról, amelyek megelőzik a ponyva fakulását. A ponyva rögzítő racsnik segítségével rögzített a szerkezethez. Cipzár használatával bezárható belépőnyílás. A csomag tartalma a rögzítő készlet (4 rögzítő a földbe hossza 38,1 cm).

Rövid leírás:

  • pavilon külméretei – szélesség 370 x hossz 610 x magasság 240 cm
  • belépőnyílás méretei – szélesség 180/300 x hossz 200 cm
  • fal magasság 200 cm
  • zöld vitorla
  • tömeg 89 kg

A ponyva, háromrétegű, szövött szürkészöld polietilén (213 g/m2) felhasználásával készült, ellen ál a szakadásnak. A ponyva szilárd és termikusan stabil. A ponyva felülete UV szűrő, mint két oldala ellátott 2UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben, az anyag el van látva UV blokkolókkal, amelyek megelőzik a ponyva fakulását. KÖZÉP EURÓPÁBAN a ponyva élettartama körülbelül 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják - rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 131 x 55 x 26,5 cm / 89 kg


Súbory

Kategória ponyva fészerek
Tömeg 89 kg
Szín zöld
Külméret szélesség 3,7 m
Külméret hossza 6,1 m
Gyártó SHELTERLOGIC USA
Beépített terület 22,57 m2
Külméret magasság 2,4 m
Ajtó ponyva – gördülő
Ajtó szélesség 1,8 m
Ajtó magasság 2,0 m
Szerkezet anyaga acél csövek
Krajina pôvodu USA

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek