Barion Pixel

Tampa medence 2,44x0,61 m tartozékok nélkül

Marimex | Medencék | Kód: 10340262
Ujdonság
Elérhetőség
Kiszállítás 7 napon belül
néhány esetben korábban
18 480 Ft
15 400 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 18480 bodov.
Garancia: 2 év

A Tampa medence előnye az alacsony ár, az egyszerű karbantartás és a gyors üzembe helyezés. Nincs más dolgod, mint előkészíteni a helyet a medencéhez, kihajtani a medenceszőnyeget, kibontani a medencét, felfújni a felső gallért és elkezdeni a feltöltést vízzel. A felszálló víz magától felépíti a medencét. A medence kicsomagolása után 10 percen belül feltöltheti vízzel. A medencés szezon vége után a medencét meg kell tisztítani, le kell üríteni és száraz, fagymentes helyen kell tárolni. A megfelelő karbantartás meghosszabbítja a medence élettartamát. Javasoljuk úszás után a medencét ponyvával letakarni. Az egyszerű felfújás érdekében kézi vagy elektromos szivattyú vásárlását javasoljuk.

Medence fólia:
A Tampa medence laminált fóliája háromrétegű, poliészter szövettel megerősítve. A felfújható gyűrű vastagsága 0,27 mm, az alsó 0,25 mm, a falak pedig 0,5 mm. A kiváló minőségű feldolgozás biztosítja a medence hosszú távú problémamentes használatát.

A Tampa medencék előnyei:
- egyszerű összeszerelés - a tampai uszoda telek építési átalakítása nélkül is megépíthető. Csak fújja fel a felső gyűrűt, és kezdje el tölteni vízzel. Az emelkedő vízszint magától felépíti a medence falait.

- biztonság - a rögzített elemek és éles peremek hiányának köszönhetően a medence kisebb gyermekek számára is alkalmas (természetesen szülői felügyelet mellett). Nem áll fenn annak a veszélye, hogy szerkezetbe vagy falba ütközik.

- szezonalitás - a medence csak a fürdőszezonban van a kertben. Amint beköszönt a tél, helyet szabadít fel a kertben egyéb tevékenységekhez. Ennek köszönhetően minden nyáron könnyen megépíthető máshol.


Szűrési csatlakozás:
Kínálatunkból bármilyen patront vagy homokszűrőt csatlakoztathat a medencéhez. A medencefalon 32 mm (5/4") átmérőjű járatokat készítenek a szűrés csatlakoztatásához.

A piezo vagy patronos szűrés alkalmazása előtt meg kell vásárolnia:
- 6 db medencetömlő
- 2 db bekerített medencefal
- 1 db szerelőkészlet

Skimmer csatlakoztatása:
Mielőtt univerzális zárt szkimmert vagy zárt szkimmert csatlakoztatna a medencémhez:
Nem kell adaptert vásárolnia, csak cserélje ki a csomagban található medence átmenet követ, az úszómedencét a skimmer csomagban található átmeneti kőre

A porszívó csatlakoztatása:
A porszívó csatlakoztatása előtt meg kell vásárolni:
- 1 db Adapter zárt szkimmerhez való csatlakoztatáshoz (univerzális skimmer adapterrel a csomagban)

A Tampa medence csomagjai a következőket tartalmazzák:
- Tampa medence
- utasítás
- védőburkolatok a medence falaihoz

Paraméter:
- medence átmérője: 2,44 m
- medence magassága: 0,61 m
- vízállás: 0,46 m
- medence teljes térfogata: 1,9 m3
- kivitelezés: önhordó medence
- medence alakja: kenyér
- medence: szűrés nélkül
- szín: kék
- méretek és tömeg: 37 x 16 x 29 cm, 5,2 kg

Medence eltolási tűrés:
A medence megadott szívóereje csak tájékoztató jellegű, és az alap síkságát, a befecskendezett víz mennyiségét vagy a gallér felfújását jelenti. A megengedett gyártási tűrés 5%.

Indítsa el a Tampa-medencét:
A tampai medencét nem úgy tervezték, hogy szinte vagy részben földbe ássák. Itt van egy föld feletti medence.

Tampa medence tárolása:
A Tampa medence nem korlátozódik egész évben használható fűre, ezért az úszási szezon végén téliesíteni kell. A fürdőszobában le kell csöpögtetni, ki kell mosni, ki kell mosni, szárítani és száraz helyre kell tenni, ahol nem fagy meg. A tél közepén szükséges hajtogatni, hogy ne legyen gyűrődés a fólián. Hosszabbítsa meg élettartamát.

 

 

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek