Barion Pixel

üvegház LANITPLAST LUCIUS 3x6m PC 4 mm LG2897

Íves acél üvegház, sz 3 x h 6 m,horganyzott alap, polikarbonát 4 mm, terület 18 m2, az EU-ban készült.

Elérhetőség
Raktáron (50 db)
48 órán belül szállítjuk
418 515 Ft
329 539 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 395447 bodov.

hőmérő / higrométer LANITPLAST LG1441
+ INGYEN termékhez
hőmérő / higrométer LANITPLAST LG1441
horganyzott acél paradicsompálcák - 4 db 6 mm x 180 cm-es készlet LG1616
+ INGYEN termékhez
horganyzott acél paradicsompálcák - 4 db 6 mm x 180 cm-es készlet LG1616

Befejezés Csehországban - LANIT PLAST, s.r.o.

A szerkezetet erős tartóívekből (1 mm vastag és 56 mm széles tűzihorganyzott acélprofilok, a U.S.Steel gyártja) szerelik össze, és a brit BRETT MARTIN cég UV-szűrős prémium cellás polikarbonátjával egészítik ki. Ez a kombináció teszi a LANITPLAST LUCIUS sorozat üvegházait a legjobb minőségű és egyben a legkönnyebben összeszerelhető üvegházak közé a cseh piacon. Az egyes profilokat összecsavarozzuk, és összeszerelésük után nagyon stabil ívszerkezet jön létre anélkül, hogy üvegházi alapot kellene építeni. Az üvegház közvetlenül a talajba szerelt horgonyokkal van felszerelve. Az üvegházat saját maga is felállíthatja két-három emberrel. A kerti üvegház rögzítése a talajba úgy történik, hogy a szerkezet lábait a földbe temetjük, vagy betonba öntjük (ajánlott).

Ez az üvegházas modell kb.10 cm magas horganyzott acél talppal van felszerelve, melynek felső szélén polikarbonát lapok vannak kidolgozva. Ennek a konstrukciós megoldásnak köszönhetően nem érintkeznek a talajjal. Ha a szélső PC U-profilt is (feláras tartozék) használja, akkor alapvetően megvédi a polikarbonát lemezeket a nedvességtől és a különféle szennyeződésektől, amelyek a talajból kerülnének rájuk. Az üvegházban az ívek 67 cm-re csökkentett dőlésszögű = nagyobb a hóterhelhetősége. AJÁNLJUK!

A LANITPLAST 2023 íves üvegházak új modellsorozatának összehasonlítása:

boltíves üvegház LANITPLAST MARCUS csőszerkezet 20 x 20 mm, ívtávolság 67 cm, elöl kétszárnyú ajtó, hátul szellőzőablak, az üvegezést a mellékelt polikarbonát panelekből kell kivágni, tetőablak beépíthető - igen
boltíves üvegház LANITPLAST TIBERUS horganyzott acélprofil 1mm, ívtávolság 100 cm, kétszárnyú ajtó elöl, szellőzőablak hátul, az üvegezést a mellékelt polikarbonát lemezekből kell kivágni, tetőablak beépíthető - igen
boltíves üvegház LANITPLAST GLADUS horganyzott acélprofil 1mm, ívtávolság 100 cm, dupla ajtó elöl, szellőzőablak hátul, táblák részben előre formázva a dobozban (max. táblaméret 1,05x2m), tetőablak beépítési lehetőség - igen
boltíves üvegház LANITPLAST LUCIUS horganyzott acélprofil 1mm, ívtávolság 67 cm, dupla ajtó elöl, szellőzőablak hátul, az üvegezést a mellékelt polikarbonát lemezekből kell kivágni, horganyzott acél alap, tetőablak felszerelhető - igen, eredeti tömítés kerti üvegházakhoz (az első és hátsó oldal kerülete körül)

A LANITPLAST LUCIUS sorozat íves üvegházának rövid leírása:

 • íves üvegház
 • külső méretek sz 3 x h 6 x ma 2 m 
 • az üvegház belső felülete cca 18 m2
 • horganyzott acél talp
 • 1 mm vastag tűzihorganyzott acélprofilok
 • ívtávolság  67 cm
 • eredeti tömítés kerti üvegházakhoz (az elülső és a hátsó felület kerülete körül)
 • brit duplafalú, 4 mm-es polikarbonát erős UV-szűrővel és a Prágai Állami Egészségügyi Intézet tanúsításával
 • 10 év kiterjesztett szerződéses garancia a polikarbonát jégeső miatti törhetetlenségére
 • hőátbocsátási tényező K= 3,90 W/m2K (egy üveg 4 mm csak 5,80 W/m2K) => minél kisebb a szám, annál nagyobb a hőszigetelés
 • 1x dupla egyszárnyú ajtó zsanérokon, szélesség 0,96 x magasság 1,88 m (a felső szárny szellőző ablakként használható)
 • az ajtó jobbos vagy balos kivitelben is felszerelhető
 • 1x szellőző ablak a hátsó végén 0,96 x 0,90 m
 • az ívszerkezet 6 belső támasztéka jelentősen növeli az üvegház hóval szembeni ellenállását
 • az üvegház telepítése a talajba és az altalajra

Építési leírás:
Az üvegház szerkezete 56 mm széles és 1 mm vastag tűzihorganyzott omega acél profilokból készül, melyeket összecsavaroznak. A profilok tűzihorganyzottak = megfelelő előkezelés után az acélt körülbelül 450 °C-os cinkfürdőbe merítik, a cink és az acél egymással reakcióba lép, és vas és cink ötvözete képződik az acél felületén . A tartóív minden bordája 67 cm tengelytávolságra van. Elöl kétrészes csuklós ajtó, hátul szellőzőablak található. Az üvegház nem megközelíthető. Az opcionális kiegészítők között megtalálható a tetőszellőztetés, automatikus ablaknyitás, különféle polcok, hőmérők, nedvességmérők stb.

Polikarbonát:
Prémium brit duplafalú 4 mm-es polikarbonát erős UV szűrővel (így nem sárgul és nem válik rideggé a napon). Az üvegház maximális minőségének biztosítása érdekében a szerkezetet kiváló minőségű MARLON polikarbonátból (gyártó: Brett Martin, Nagy-Britannia) szállítjuk üvegezéssel, amely Csehországban, államilag akkreditált vizsgálólaboratóriumokban, igényes vizsgálatokon esett át. egy építőanyag. Ezenkívül rendelkezik a Prágai Állami Egészségügyi Intézet vizsgálati protokolljával, amely megerősíti, hogy a polikarbonátból nem szabadulnak fel káros anyagok. Így zavartalanul termeszthet zöldségeket anélkül, hogy aggódna egészsége miatt. A LANIT PLAST üvegházaiban magától értetődő a 10 év szerződéses kiterjesztett garancia a polikarbonát jégeső miatti törhetetlenségére.

A polikarbonát üvegházak előnyei:

 • a napsugárzás nagy áteresztőképessége
 • a beeső fény optimális szórása
 • jelentős szél- és hóállóság
 • kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik
 • alacsony súly

Az otthoni kerti üvegház fő előnyei:

 • a szupermarketben vásároltnál jobb, ízletesebb zöldségeket termeszthet káros műtrágyák nélkül.
 • sokkal korábban elkezdheti a zöldségtermesztést és a betakarítást, mint a szabadföldi ágyásokban.
 • az üvegházban a zöldségek sokkal jobban védettek a kártevőktől és betegségektől, mint azon kívül
 • viszonylag egyszerű és gyors összeszerelés, világos utasítások, egyszerű karbantartás

Üvegházi horgonyzás:

 Az üvegháznak nincs szüksége talapzatra, mivel az üvegházszerkezet közvetlenül a földbe süllyeszthető, körülbelül 20-25 cm mélyen. Az ívek végeit a talajba kell csavarozni, ahol fordított nagy T alakú profilja van, amely megakadályozza, hogy az üvegházat kihúzódjon a talajból. Csehországban és Szlovákiában ez a megoldás a nagyon erős nyári viharok miatt nem ajánlott - az ideális megoldás a horgonyok bebetonozása = betonöntés a lyukba a horgonnyal a helyén. Az üvegház tartóhorgony (kiegészítő tartozék) segítségével fa / tégla / beton alaphoz is rögzíthető.

Csomagolás és szállítás:

 • a 4 mm vastagságú LUCIUS üvegházakat 3x4 m, 3x6 m méretben egy szállítmányozó cég szállítja 80x80x220 cm-es raklapokon (a táblák tekercsben vannak) - kiszállítás a következő munkanapon (utánvéttel vagy online bankkártyával, egyébként a fizetés beérkezése után azonnal)

Értesítés:

 • kérjük, hogy vegye figyelembe - ehhez az üvegházmodellhez az elülső és a hátsó oldal pontos méreteihez szükséges lemezeket a mellékelt polikarbonát lemezekből a csatolt utasítás szerint Önnek kell kivágnia.
 • Az üvegház összeszerelése nem túl bonyolult, és szinte minden képzett kertész elvégezheti, de viszonylag több időt igényel a csavarok nagy száma miatt.
 • ha tégla vagy beton lábazatot kíván építeni, akkor azt az üvegház megvásárlása után és az acél alapzat (vagy az üvegházszerkezet) felszerelése után építse meg, az üvegház méretei az üvegház maximális külső méretei, és nem használhatók fel a lábazat méréséhez és építéséhez.
 • a természetes trágyák (ló- és tehéntrágya, csirketrágya stb.), műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használata hosszabb-rövidebb időn keresztül korrodálhatja az üvegház acél alkatrészeit.
 • a képeken látható termék tartalmazhat olyan kiegészítő tartozékokat vagy funkciókat, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz.
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra készült.

Súbory

Kategória boltíves üvegház
Tömeg 152 kg
Szín ezüst
Külméret szélesség 3,00 m
Külméret hossza 6,00 m
Beépített terület 18 m2
Külméret magasság 2,00 m
Ajtó zsanérokon egyszárnyú
Ajtó szélesség 0,96 m
Ajtó magasság 1,88 m
Szerkezet anyaga acél üvegház
Üvegezés anyag polikarbonát 4 mm
Úvegezés garancia 10 év garancia a polikarbonátra jégeső okozta károk ellen
A csomag tartalmazza az alapot Igen
Az üvegház íveinek távolsága 0,67 m

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Raktár Kód Raktárkészlet mennyiség
Központi raktár LG2897 0
Raktár Pozsony LG2897 50
Raktár Szlovákia LG2897 0
Raktár Szlovákia 7 LG2897 0
Raktár Szlovákia 8 LG2897 0

Kapcsolódó termékek