Barion Pixel

Whirlpool MSPA Tekapo C-TE062

Marimex | Jakuzzi | Kód: 11400267
Elérhetőség
Pillanatnyilag nincs raktáron
telefonon egyeztetjük a szállítás időpontját
177 229 Ft
139 550 Ft ÁFA nélkül
Za nákup získate 167460 bodov.Termékleírás:
Nagy felfújható pezsgőfürdő 6 főig. Az MSpa Tekapo C-TE062 praktikus formájú, és minden teraszon vagy kertben tökéletesen illeszkedik.


Előnye a 132 légfúvóka és a hatékony vízmelegítés. A vezérlőegység belsejében UV LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra van beépítve, amely biztosítja, hogy az Mspa-ban minden csepp víz állandó védelem alatt álljon.
A pezsgőfürdő paraméterei
Létszám: 6 felnőtt
Belső mérete: 145 x 145 cm
Külső méretek: 185 x 185 cm (vízzel való feltöltés után, tűrés ± 5%)
Magasság: 68 cm
Vízmennyiség: 930 l
Fúvókák: 132 légfúvóka
Levegősugaras masszázs - 360 fokos légsugaras rendszer több ezer légbuborékkal tölti meg a pezsgőfürdőt, az egyenletesen elhelyezett fúvókák a buborékokat a pezsgőfürdő közepe felé engedik, így egyenletes teljes test relaxációs élményt nyújtanak.
Szűrőegység: beépített
Fűtési hőmérséklet tartomány: max. 40°
Vízmelegítő bemenet: 1500 W
A gyöngymasszázs teljesítménye: 600 W
Tápellátás: 220-240V / 50Hz
Vízmelegítési sebesség: 1,2-1,8°C/óra
Szűrőszivattyú: 1800l/óra
Tápkábel hossza: 5 m.
A vezérlő- és szűrőegység a pezsgőfürdő burkolatába van beépítve
A különbség az MSPA Tekapo C-TE061 modellhez képest
A szűrőszivattyú teljesítményének növekedése 36%-kal. 1325 l/h-tól 1800 l/h-ig.
Több biztonság. A TURBOFAN biztosítja az áramkör könnyebb áthaladását.
Hosszabb élettartam. A megerősítés 10 000 órás folyamatos működést tesz lehetővé.
Az MSpa Tekapo C-TE062 mobil pezsgőfürdő jellemzői
Kagyló színe: indigókék
Külső anyag: RhinoTech Premium PVC - tartós és tartós, grafitszürke színű
Szabadalmaztatott praktikus négyzet alakú kialakítás
UV lámpa
SMART szűrőrendszer
JEGMENTESÍTÉS
Antibakteriális felület
Energiatakarékos időzítő
Whisper Quiet Tech
Biztonságosabb: A TURBOFAN kialakításnak köszönhetően az idegen tárgyak gyorsabban haladnak át az áramkörön
Hosszabb élettartam: az új megerősítés akár 10 000 órás élettartamot biztosít folyamatos üzemben.
COMFORT távirányító
Öntisztító (automatikus szűrés)
Téli üzem
UV lámpa
A vezérlőegység belsejébe UVC LED lámpával ellátott mini sterilizáló kamra van beépítve, amely biztosítja, hogy az Mspában minden vízcsepp folyamatos védelem alatt álljon - függetlenül attól, hogy fürödnek-e benne emberek vagy sem. A tesztek azt mutatják, hogy ez a lámpa 4 óra alatt képes elpusztítani a baktériumok 52%-át. Az UV LED lámpa nem károsíthatja a szemet vagy a bőrt, mert teljesen be van zárva a pumpába. Az UVA vagy UVB sugárzással ellentétben az UVC nem befolyásolja az élettartamot. Az UVC sugárzás hullámhosszát gondosan úgy állítjuk be. hogy az ne befolyásolja a fürdő többi részének élettartamát. Ennek az UVC rendszernek a fogyasztása nagyon alacsony.


SMART szűrőrendszer
A SMART szűrőrendszer figyelmezteti a patron cseréjére vagy tisztítására.


JEGMENTESÍTÉS
A vadonatúj JÉGGÁTLÓ rendszer folyamatosan figyeli a pezsgőfürdőt, és biztonságos hőmérsékletet tart fenn. Ha a víz hőmérséklete 1°C alá csökken, a fűtés automatikusan elindul, hacsak a víz hőmérséklete nem emelkedik 3°C-ra. Ez megakadályozza a víz befagyását, és így megóvja a keringtető rendszert, a szivattyút és a csöveket a sérülésektől. Ha a külső hőmérséklet 4°C alá süllyed, a felfújás előtt 24 órán át meleg helyiségben kell akklimatizálni a medencét. Felfújás után azonnal fel kell tölteni vízzel és be kell kapcsolni a fűtést.


Antibakteriális felület
A pezsgőfürdő belső fóliája antibakteriális szövetet tartalmaz, amely baktériumölő komponenst szabadít fel, amely az ISO 22196:2011 szabványnak megfelelően 99%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását.


Energiatakarékos időzítő
Szeretné, hogy egy meleg és hangulatos pezsgőfürdő pontosan akkor álljon a rendelkezésére, amikor szüksége van rá? Nincs mit. Most beállíthatja azt az időt, amikor a pezsgőfürdő felébred, és elkezdi a fűtést. Egy új fejlesztésű integrált chip segítségével a vezérlőpanel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa azt az időpontot, amikor a fűtést a következő 99 órában be kell kapcsolni.


Whisper Quiet Tech
A többi pezsgőfürdő márkától eltérően az Mspa nagyon csendes motorral rendelkezik. Ha a vezérlőegységet a pezsgőfürdő testébe helyezi a zajelnyelő habbal együtt, a zaj a versenytárs termékekével összehasonlíthatatlan szintre csökkenhet.


Öntisztító (automatikus szűrés)
Hagyományos MSPA funkciók. Amikor a pezsgőfürdő készenléti üzemmódban van, a szűrőrendszer 4 óránként automatikusan bekapcsol 60 percre. Ez a kádban lévő víz megfelelő gondozásával együtt garantálja, hogy a víz mindig tiszta legyen, még akkor is, ha a kád nincs használatban.


Téli üzem
A pezsgőfürdő -5 °C hőmérsékletig garantált. Mind a pezsgőfürdő anyagai, mind a vezérlőelemek, valamint a rendszer működési folyamataihoz kapcsolódó funkciók az alacsony hőmérséklethez igazodnak. A téli pihenés tökéletes élvezetéhez tartsa bekapcsolva a pezsgőfürdőt, és ha nem használja, takarja le kabáttal vagy felfújható huzattal. Ha a külső hőmérséklet 0 °C alá süllyed, a felfújás előtt 24 órán át meleg helyiségben kell akklimatizálni a medencét. A pezsgőfürdőt a szabadba vétel után azonnal fel kell fújni, fel kell tölteni vízzel és be kell kapcsolni a fűtést. Extrém hidegben nem javasoljuk a pezsgőfürdő hosszú távú kinti használatát.
SPA kiegészítők (a fürdőcsomag része):
pezsgőfürdő kábeles távirányítóval
pezsgőfürdő burkolat csatokkal
2x szűrőbetét (patron). A pezsgőfürdő működtetéséhez fedővel vagy anélkül használható patronok.
felfújható tömlő + kupak nyomásmérővel
leeresztő szelep adapter
foltkészlet
kézikönyv
Egyéb tartozékok csatlakoztatása
A fürdőkádhoz szoláris fűtés, klórozó vagy homokszűrő nem csatlakoztatható.

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Kapcsolódó termékek